Kisah Amoi

13.9.13

Z : eh, amoi! you sudah ada pakwe ke? wah! sudah maju..
Amoi : dulu la. sekarang dah tak ada.
Z : eh, kenapa meh?
Amoi : selalunya saya keluar dengan dia waktu malam, dia nampak hensem. satu hari, saya keluar dengan dia waktu siang, dia tak hensem. jadi, saya putus la~

haiyo.. manyak demand ini amoi.. =.=''

SALAM JUMAAT YANG MULIA YOU ALLS! :)

Yun Wat'ever, a non-muslim girl who try to wear the hijab :) * ini bukan amoi yang dalam dialog kat atas*

You Might Also Like

16 comments

  1. siapa tahu one day kan zie..like muslim girl la..

    ReplyDelete
  2. wowo comel nye,,, semoga beliau mendapat hidayah ^_^

    ReplyDelete
  3. amoi ni ke cakapa mcm tu ? kahkah . kerek woo

    ReplyDelete
  4. sis yun sgt manis bila pakai tudung. seronok tngok kesungguhan dia pakai tudung sbb nak bagitahu tak susah mana nak pakai tudung ni. :)

    ReplyDelete
  5. lawa laa . semoga terbuka pinti hatinyaa terima islam :)

    ReplyDelete
  6. amboii amoi ni banyak demand mehhh . .
    Sehari nampak tak hensem terus break ye . .
    HAHAHA

    ReplyDelete
  7. hopefully she'll be a muslims someday. but i've been observing her FB, wah observing ke? stalking lah actually. hehehe.. she has a bf who's muslims. She's also gile2 amoi. m not so sure why she's wearing tudung. regardless of her intention, lets pray for her.

    ReplyDelete
  8. tapi amoi kawan awak ni klaka lah..hehe..:)

    ReplyDelete
  9. uih..cerewt..tapi benda ni penting sebenarnya walaupun remeh..hehehhe..ye la kawen nanti nak hadap siang malam..hahaha

    ReplyDelete
  10. Subhanallah cantiknya. Ini petanda maknanya. Semoga Allah beri hidayah kepadanya :')

    ReplyDelete
  11. Memg cntik amoi nih bertuding..smga terbuka pintu ati die terbuka kan

    ReplyDelete
  12. semoga dia mendapat hidayah dariNya :)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.