Officially 21

16.9.13

Assalamualaikum w.b.t

Heyyo GG!!

dengan ini, secara rasminya aku dah boleh mengundi!
tapi, tunggu lagi 5 tahun la.. hehe..

16 September 1992 - terima kasih mak, kerana berusaha lahirkan anak mak yang comel ni.. hihi..


nota zizie : kinda busy this lately.. ciao.

You Might Also Like

12 comments

  1. Otanjuoubi Omedetou ka zizie ^_^
    WYATB~ ;D

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah happy belated birthday tau.semoga Allah berkati usia dan kesihatan,dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan amin :)

    ReplyDelete
  3. Hahahaha...leh mngundi dah rupanya. Hepi yer..

    Happy besday yer utk zizie. May ur dream come true. All the best.

    ReplyDelete
  4. happy birthday zie..Alhamdulillah..tunggu 5 tahun lagi ye dik.. :)

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir zizie..
    Ps: eh, kita sama umr rupenye...^^

    ReplyDelete
  6. happy bornday,kak! semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  7. hepi besday dear dari mama... :)
    semoga bertambah kegembiraan dalam hidup ... :)

    ReplyDelete
  8. alamak..terlepas lg..he3..ape pun selamat hari lahir zizi =) smoga sihat2 selalu, bahagia didunia dan akhirat..

    ReplyDelete
  9. alamak terlepas berapa hari.. ah don't care nak wish juga.. hihi selamat ulang tahun kelahiran. gunakan waktu yang Allah beri beribadah kepadanya :)

    ReplyDelete
  10. Tak apa la walaupun tarikhnya sudah jauh berlalu tetap nak wish jugak. Happy birthday ! Selamat hari jadi ! Sanah helwa ! Piranta naal valtukal ! Zhu ni sheng ri kuai le ! Saengil chuka hamnida ! kak zizie. Semoga berjaya di dunia dan akhirat ^_^

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.