#Throwback : Seoul Garden

24.9.13

Assalamualaikum w.b.t

Heyyo GG!

empat tahun tak berjumpa, walaupun masing-masing belajar dalam negeri yang sama, akhirnya bertemu juga dengan kawan zaman sekolah dulu..
rancangnya nak ke Pantai Puteri for picnic, tapi cuaca lak buat kitorang ragu-ragu.. ha, terus ajak poie seoul garden, laju je nak ikut.. kehkehkeh..

kitorang berdua ni, first time kot jejak kaki kat Seoul Garden ni..
area yang dekat ialah Seoul Garden Mahkota Parade di Ground Floor.


dan oleh kerana ada dua orang noobies in the garden, kene la bawak sorang yang tahu dan arif pasal mende ni..


suka cik abang dapat makan free sebab cik ainun belanja.. wehoo :D *aku tambah gak duit belanja cik abang*


first time try kimchi ni..
tak sangka dy punya salty tu, xboleh nak diterima lidah mahupun anak tekak..
sekali, aku pergi rendam dalam kuah tomyam haa.. huih.. makan sikit takpe lagi, banyak-banyak, tahan nak muntah la der..


nah amik kau..
segala jenis daging dirembatnya..
eh, bayar mahal, memang la rembat semuanya.. hihi..
aku ni bukan penggemar daging, lagi-lagi daging kambing..
masa ni first time aku merasa daging kambing..
bagi aku, so-so je rasanya..

mahu 2 jam lebih juga kitorang berkenduri di situ..
perut pun dah rasa sakit nak berjalan, al maklum lah, tangki dah kecik..

it's so nice to reminisce the old times with old friend :)
Teacher-to-be and Engineer-to-be ;)

You Might Also Like

16 comments

  1. macam makan kt steamboat & grill je =) berbaloi x makan kt situ?? pasti harga pakej kan?? orang perut besar elok la makan..aik?? kimchi mmg xsdp eh?? ha3..indah khabar dr rasa..

    ReplyDelete
  2. Jom pergi bercuti ke Korea bersama Lurima Travel.

    Kami adalah student di Korea yang menyediakan servis tour guide untuk pelancong malaysia.

    Budget trip to Korea.

    Visit us

    http://lurimatravel.com/

    ReplyDelete
  3. bestnya g jalan2.. xpernah jejak sana lagi :D

    ReplyDelete
  4. seronok kan jumpa geng lama..

    selalu dengar pasal kimchi tak pernah rasa..cam tak best jer..

    so nice, semoga kalian success selalu ^_^

    ReplyDelete
  5. mmm sedappp nyerrr. akak lama dh tak pi makan kat sini ^_^

    ReplyDelete
  6. mesti best dapat jumpa kawan lama kan..hehe :D

    ReplyDelete
  7. tengok entry ni mata laju lekat dekat gambar makanan XD

    ReplyDelete
  8. wah...tak penah p lagi seoul garden ni...menarik tul..kimci...wah pedas tak mende tu zizie? terliur tngok~

    ReplyDelete
  9. wah...tak penah p lagi seoul garden ni...menarik tul..kimci...wah pedas tak mende tu zizie? terliur tngok~

    ReplyDelete
  10. wah...tak penah p lagi seoul garden ni...menarik tul..kimci...wah pedas tak mende tu zizie? terliur tngok~

    ReplyDelete
  11. Baru planning nak pergi Seoul Garden Ahad ni untuk buat satu farewell party, but macam kena postpone atau buat di Hawdramawt, instead. Rindu nak makan di sana, juga.

    ReplyDelete
  12. aku pun x berapa minat kimchi. masin giler kot.

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.