Wajah Baru..

9.9.13

Assalamualaikum w.b.t

Heyyo GG!

acece.. mentang-mentang mula semester baru, blog pun nampak baru..
hehehehe..
saja, nak bagi baju baru, takkan tak boleh..

seronok jugak sebenarnya edit blogskin ni, sebab tak serabut macam template biasa..
padahal, agak nak give up jugak sebenarnya.. ngeh ngeh..

sedih juga nak lepaskan template lama, tetapi setiap yang ada pasti akan pergi...
dan kau pergi jua.. tsk.. tsk..

so, bila dah tukar template, bermakna bloglist aku pun dah hilang.. huhu..
bye bye bloglist..
sesiapa yang ada buat exchange bloglist dengan aku dan nak delete blog aku daripada bloglist korang, dengan rasa yang menusuk dan menikam jiwa, aku benarkan.. huhu.. :'(

komen pun aku dah tukarkan kepada pop out instead of embedded below post.. hihi..

sekarang, tengah fikir pasal header blog ni..
aduhai.. konsep apa la aku nak letak..
tak ada orang nak sponsor ke? - tak tahu malu..

nota zizie : ada sesiapa boleh bagi aku link untuk download adobe photoshop secara free ? :P

You Might Also Like

10 comments

  1. mesra rakyat kotak komen ni, senang.... blog pun makin cun... :)

    ReplyDelete
  2. cantik jugak..rumah baru ni,,
    akak pun teringin nak tukar tapi takde masa dan tak reti hehehe..

    ReplyDelete
  3. comel jeaa blog kak zizie. header pun comel aja. cute! >.<

    ReplyDelete
  4. awak dah carik dekat 4shared.com? insha Allah akan jumpa nanti. heheeee . blog ni dah nampak comel la ^^

    ReplyDelete
  5. tetap kekalkan kaler biru . .
    hehe . . yang ni pun lawa meh
    zizie cuba pergi kat blog wan hazel . .
    rasanya boleh dunload free kat ctu . .

    ReplyDelete
  6. rajin nya update baru.. tolong cantikkan kita punya blog.. :D hehe

    ReplyDelete
  7. rajin edit template..luqman malas.sbb takut x menjadi..xnak menyesal..hehehe

    ReplyDelete
  8. wowww lg ringkas =) hu3..mintak header dr kakLana..dia pemurah..he3..

    ReplyDelete
  9. ni nampak ringkas dan menyenangkan sikit mata :)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.