Header - Edited Using Excel

14.10.13

Assalamualaikum w.b.t
Heyyo GG!

sehari dua ni, rasa boring sangat-sangat sebab semua orang balik kampung..
blog pun tak meriah macam sebelum ni..
bloggers semua dah balik kampung..

jadi, semalam tiba-tiba datang angin rajin nak edit blog..
but, first of all, nak la tukar header ni dulu..
susah betul idea nak datang untuk tukar header..

godek punya godek, teringat pula ada technique buat vector guna excel..
aah.. Microsoft Excel tu..
tekan punya tekan, menjadi pulak header ni..

sebab aku ni bukan model yang berjaya bila menghadap camera, gambar ni jela yang sesuai. hehe..
amacam? ok tak?
baby penguin tu, bukan header aku..
itu memang dah complete set dengan blog skin ni..

and here's come the other thought..
i wanna change to simple template back since i miss my bloglist and the other stuff yang tak boleh nak masyuk dengan this blogskin..
how is it? okay tak?

by the way, selamat menyambut hari raya aidil adha kepada semua umat islam..
salam perantauan daripada zizie..
dan tunggu post menyayat hati dari aku esok.. kihkih..

You Might Also Like

11 comments

  1. salam kenal dan ziarah, Selamat hari raya Aidil Adha The Ice Princess..Hehe..Pakai Microsoft Excell kira pro leee.

    Saya microsoft Excell Tak berapa sangat. Photoshop mahir lerr hehe... Apapun saya sudah follow cik.

    Semuanya biru dan ICE hehe

    My blog --> http://kitosia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Hehe,apapun cik memang terer main ngan Excell....Macam main dengan photoshop plak tengok imej tu...

    ReplyDelete
  3. oohhh microsoft ecxell pun boleh. tq for sharing the new info

    ReplyDelete
  4. menyayat hati keh? XDD
    met aidil fitri for ya too kak ziee :D

    ReplyDelete
  5. salam raya.. :)

    simple but nice :)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.