Pinky Junior

5.10.13

K : Hi Junior!
Me : jadahnya panggil orang junior?
K : pakai pink, nampak muda.. macam JUNIOR!
Me :








tudung bawal plain yang diborong di HAZA collection

You Might Also Like

8 comments

  1. bawal jugak pilihan mama, lain-lain tak boleh, lagi-lagi bab lilit melilit, aduhai....

    apa kaitan si cengkerik itu..?? hihi

    ReplyDelete
  2. kalau camtu ari2 nak pakai pink lah.. bole nampak muda, hahaha~~

    ReplyDelete
  3. statement nmpak muda tu yang mahal zie..lepasni alwanys pinky lah..biar nampak muda..bukan muda lalai ni tapi muda berhemah gitu :)

    ReplyDelete
  4. akak kalau pakai pink boleh nampak muda tak? ngee...

    pas ni nak pakai pink le. hhahaha

    ReplyDelete
  5. saya pon suka pink! haha kalau macam tu hari2 nak pakai pink..baru nampak mudaaa.gitteww :D

    ReplyDelete
  6. tudung kita sama kaler laa..
    sy peminat pink & bawal.hehehe

    ReplyDelete
  7. hai dear! lama tak dtg sini...^^ sama la kita, suka tudung bawal plain^^

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.