Review : Follower ke-1900

16.10.13

Assalamualaikum w.b.t
Heyyo GG!

Alhamdulillah, semakin hari, semakin bertambah follower di Ice Princess..
terima kasih korang kerana sudi follow blog picisan dan quite sakai ni.. kehkeh..


follower ke-1900 ice princess ialah kak Faten Johary dari http://miaauss.blogspot.com/
blog beliau gila cute! pinkaholic gitu..
mana tak nya, terer edit blog..
kalau korang nak upah dia edit blog, boleh la pm dia..

korang boleh pm beliau di
facebook : https://www.facebook.com/fatenjohary
twitter : https://twitter.com/fatenjohary
fanpage : https://www.facebook.com/miaaussdotblogspot
email : patenpdaus@yahoo.com

jom terjah!

You Might Also Like

12 comments

  1. Wah ramainya..tahniah byk yang follow kan.:)

    ReplyDelete
  2. wahhh...melaut follower dia..heeh...congrats! ^_^

    ReplyDelete
  3. congrats sis~

    http://cottonladysis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. dah nak hampir 2k tu.. tahniah zizie.. dan tahniah jugak buat follower bertuah tu.. :)

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya Aidiladha :) makin bertambah follower :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah ramainyerr hehe....

    ReplyDelete
  7. mama terjah zie, salam aidil adha... :)

    ReplyDelete
  8. waaa makin bertambah je lah yang follow blog akak nii :D

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.