Baju I AM BLOGGER

12.11.13

Assalamualaikum wbt.
Heyyo GG!

Alhamdulillah baju yang diorder berminggu-minggu dah sampai :)




Terima kasih abang +Hafizzi Aziz :)

Ini first time aku beli barangan blogger..
Dan juga first time aku order secara online..
Sepatutnya sampai 4 November lalu, tapi sebab dah balik kampung, baru semalam dapat pergi ambil..
Terima kasih kepada rakan yang menemani :)

nota zizie : hari ni dah rasmi bajunya :D
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

6 comments

  1. eh, blogger rupanya..tak tau pulak :P

    ReplyDelete
  2. aefa pon xpernah lagi beli baju blogger :D hehe..

    ReplyDelete
  3. nanti zizie dah pakai baju ni jgn lupa snap pic .. ^_^

    ReplyDelete
  4. fae dah lama simpan hajat nak beli baju blogger tapi masih belum kesampaian due to some factors huhu

    ReplyDelete
  5. Wahhhhh... akak pernah gak terpikir nak beli baju yg ada tulis blogger.. tapi... pikir pikir ... makan lagi best... hehe..

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.