Beauty : Charcoal Face Pack

21.11.13
Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Kepada wanita-wanita, gadis-gadis dan gugurl di luar sana yg bosan tahap gaban tu, moh kita bajet rajin untuk cantikkan diri.
Sekali sekala, manja-manjakanlah kulit anda.. hehe :D

Bila zizie dah gatal nak jaga muka, i will use this..


Charchoal mask berharga rm5 yang dibeli di DAISO

Nasib baik sempat beli pek lama ni sebab banyak sikit daripada yang biasa..
Rasanya,dah 3 bulan guna tapi masih bertahan lama sebab aku buat facial pun satu atau dua kali sebulan.

Make sure sebelum pakai, cuci muka korang ye..
Aku lebih suka guna scrub Safi untuk membuka pori muka before pakai charcoal mask..


Sapu rata ke muka,dan biarkan ianya kering..
Bila dah kering, bolehlah buka dan lihat kotoran yang tertanggal daripada muka korang...

Walau bagaimanapun, bila dah buka pori, mestilah tutup balik..
Kalau x, habislah muka berminyak..
Nantikan sambungannya...
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

10 comments

  1. Pernah nampak kat daiso tapi tak tahu pulak bole guna buat mask. Biasa guna pek warna putih

    ReplyDelete
  2. klu scrub muka akak suka pakai brand bioglo dr cosway...mahal sket tp memg beshh..klu toner, pencuci muka, removel mekap, krim malam & siang akak prefer NV...sbb kulit akak sensitif, xleh pakai brand len...klu bedak & lipstik prefer dgn loreal..hehehehe..

    ReplyDelete
  3. ulala fae lupa zizie ade include the price dalam entri hehe nasib baik i check.

    ReplyDelete
  4. memang best pakai charcoal mask..lici gitu lepas pakai..

    ReplyDelete
  5. cepat sambung.. :P (amboi, demand. hehe)

    ReplyDelete
  6. eh.. hahaha... sma la... Jue pn pki y nie jgk...

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.