Beauty : Nivea Purifying Mask.

24.11.13

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG

Okay, kita sambung pasal cerita yang tergantung haritu..
After pakai charcoal mask, pori-pori muka akan terbuka..
Jadi, perlulah ditutup agar muka tidak berminyak..

Ini first time zizie gunakan Nivea's Purifying Mask.
Ingatkan bukak2, boleh terus pakai je mask ni, rupa-rupanya nak kena lulur jugak..


However, memang saving gila ah mask ni..
potong dua dan buka salah satu..
sapu kat muka, dan boleh save baki yang ada, mungkin boleh pakai lima kali..


For the price, zizie dah lupa tapi, not more than RM 10..
Baunya wangi..

Zizie apply dalam 10 minutes like that, then cuci bersih2..
Esok paginya bangun, memang muka rasa fresh dan tak berminyak...

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

5 comments

  1. amboi...ora pmpuan kalau bab jaga kcantikan..sy cuci muka pon sminggu sekali je..pencuci muka yg dibeli 3 bulan lepas lom abis2 lg..haha

    ReplyDelete
  2. tak pernah try product nivea ni huuu

    ReplyDelete
  3. Macam best je tengok. Boleh try ni.. :D

    ReplyDelete
  4. memang jimat lah kalau mcm ni. :)

    ReplyDelete
  5. nak putihkan muka jugak lah xP
    singgah jum komen sikit kat entry ni http://ifharzcho.blogspot.com/2013/11/wordless-1-mengumpat.html

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.