Jika Diberi Peluang..

1.11.13

Assalamualaikum w.b.t
Heyyo GG!

actually, aku tengah in gloomy mood because of the test..
masa tengah melayan perasaan, tetiba fikir tentang perjalanan hidup..
ceh.. bunyi macam dah tua bangka pulak..

jika diberi peluang untuk kembali ke masa lampau, aku nak kembali ke zaman asasi..
semuanya kerana mereka..


members yang gila-gila remaja dan sempoi..

bergaduh bersama, makan bersama, tidur bersama, study bersama, mengutuk bersama dan kpop bersama.. haha..
yes! aku dulu kpopper ;) tapi sekarang dah retired.. kihkihkih..
owh, pesanan kepada adik-adik kpoppers, janganlah melebihkan hiburan semata-mata..
minat sikit-sikit sudah ye..

owh, lupa pulak nak introduce kekawan aku ni..

wana, ekyn, KI..
what i love about them is i can be myself with them..
bukan semua orang boleh terima diri kita..
bila bersama dorang, aku boleh jadi diri aku yang sebenar..


terima kasih sahabat :)
i'll pray for your success :D

You Might Also Like

16 comments

  1. skrang dh xjumpa ke?? mmg xthan la..smuanya sama2 tu =)

    ReplyDelete
  2. bak lagu black..ketawa bersama...menangis pun bersama..lalalalala...hehehe..seronokkan bila ingat zaman remaja..ekekeke..tak apa zie..walau masing-masing dah ada haluan sendiri mungkin..persahaban jaga elok-elok..kawan dan sahabat yang baik itu anugerah dan rezeki Allah :)

    ReplyDelete
  3. selamat pagi zizie~ mengamit kenangan lame plak entry zizie ni.. teringat kwn2.. :')

    ReplyDelete
  4. mmg kalau kita dah terlalu byk masa dihabiskan bersama, perasaan tu jadi lain :)

    ReplyDelete
  5. teringat jugak kat kawan-kawan lama kak , lma xjumpa.. tapi selalu berchat2

    ReplyDelete
  6. tiba2 teringat zaman matrik pulak baca entri zizie ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. tak semua org dapat terima kita seadanya dan x dengan semua org kita leh jadi diri kita. adakala ngan mak ayah pun kita x jadi diri kita sepenuhnyaa..

    saya kalau nak kembali.. nak kembali masa sekolah menengah dulu byk benda sy nak ubah.. heheh :)

    ReplyDelete
  8. jelous lak nengoknya.. aq just ada 2 best frz.. haha. Kalau aq diberi pilihan nak kembali zaman kanak2 sebab seronok tak perlu nak pikir pasal tanggungjawab. Minta je semua dapat alau minta lebey kan pelempang lak yang buleh..haha

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.

    Zizie! How r u maaa? hahaha

    Sihat? :) Semua org zie, kalau diberi peluang, memang akan pilih satu masa kebelakang..

    Aku..maybe zaman sekolah rendah..tak pun diploma..dua2 penuh dengan seronok.. ^_^

    ReplyDelete
  10. akak dulu asasi mana? :D


    lama ah tak datang sini. guwa rindu luuuu HAHA

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Zizie.

    Teringat kawan-2 sekolah kawan2 kolej zaman belajar dulu

    Rinduuuuuu. huhu

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.