Tolong Pilihkan Untuk Saya

28.11.13

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

i just want to hear your opinions about this..
which one is better?

blogger template


background jadi camtu sebab the app yang capture, tapi backgroundnya ok je..
faham-faham ajela kalau dah scrolling..

blogskin


yang mana korang lebih suka?

You Might Also Like

14 comments

  1. camni je lah kak :D dah comel nii >.<

    ReplyDelete
  2. blogskin lagi tampak kemas zizie..seriously....klik2 isi cik nuff..hihihi

    ReplyDelete
  3. yg first tu cantik.. :D kalau scroll die xmcm dlm gmbr kan?

    ReplyDelete
  4. akak suka yg sedia ada skang nie...br nampak ohsem...kekekeke..

    ReplyDelete
  5. dua2 lawa.tpi for me,yg first ni awak buat bckground ni jadi fixed so ia akan keluar gradient kaler..

    yg kedua pun cun..:)

    ReplyDelete
  6. Dua2 cantik je :) tapi yang sekarang ni pun dah cun lah kak :)

    ReplyDelete
  7. Yang second one ni laa. Yang sekarang kak Zizie pakai :)

    ReplyDelete
  8. Yang sekarang ni lagi comell . Kemas . Lawa !

    ReplyDelete
  9. terima kasih kepada kakak2, abang2 dan adik2 yg komen :) after kira undi, zizie stay jela dengan blogskin sementara mencari waktu untuk mencari tutorial utk mencantikkan blogger template... hihi...

    ReplyDelete
  10. Singgah guna phone je ni jd takleh tgk template zizie yg skrg. Nk buka web version lmbt plk. :-)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.