Ada Orang Lukis Gambar.

17.12.13

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Di saat kaki cuba melangkah keluar dari kelas, tiba-tiba..
"zizie! zizie!!", kak rina memanggil sambil menghulurkan kertas lebih kurang bersaiz A5.
"terima kasih kak rina!! :D *biiiiiig griiiiinnn* "


ini mesti diciloknya gambar kita dari instagram ni..
sama tak?


terus aje ditampal di dinding meja peribadiku.. acece.. meja peribadi konon..
si dia yang mempunyai tangan penuh seni ni, namanya kak Shahrina..
she's my classmate and she's a blogger, tapi dia privatekan blognya.. sedih itew :(

terima kasih kak rina sebab bagi lukisan ni...
yes, i am easily superb excited bila ada orang bagi hadiah atau benda-benda simple..
sebab zizie bukannya selalu dapat gifts and i never thought i'll got it..
dan yang paling mahal ialah ayat " with lots of love", HUIYYO! ada orang sayang kita.. hehe..


nota zizie : eh, mana pergi follower 2k aku?

You Might Also Like

12 comments

  1. fuyooooo..untung laa dapat lukisan gambar sendiri...cakap kat akk tu lukis gambaq ika pulak ihiks

    kannnnnnnnnnnnn...mana pi follower..ika pun takde jugak T_T nak follow blog lain pun tak boleh dah...aishhhh

    ReplyDelete
  2. wahhh untunglah ada orang baik hati lukiskan gambar.. cantik pulak tu

    ReplyDelete
  3. Wah! Cantiknyaaaa orang tu. Haha. Cantik lukisan tu.. Kalau muka Abe, takda sapa nak lukis.. hehe

    ReplyDelete
  4. waa... lawanya gambar makwe ni.. meh mama klik banyak-banyak pagi ni..

    ReplyDelete
  5. ya sama ... sungguh berseni jari si pelukis ni .

    ReplyDelete
  6. bestnya. i tk pernah dapat camtu lg. hm.

    ReplyDelete
  7. untunglaaaa...hahaha...tp mmg tgn kak shahrina sgt berseni yaww~

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.