ASK FM : Yeay! I'm Married

8.12.13

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

mentang-mentang tengah musim tengkujuh, memang angin kuat..
kali ni, aku tak sure angin mosun mana yang goyangkan pokok ni...


sudahlah tengah minum air kopi semasa buka ask.fm
tetiba, hampir nak tersembur air kopi sebab terbaca ayat penyata macam ni..
pastu aku gelak sesorang sambil tangan tunjuk ke arah laptop... hahahahaha..

You Might Also Like

11 comments

  1. hahaha. cis. ingatkan real... hehehe

    ReplyDelete
  2. Eh ! dah kawen betul2 ke tak ? Hahaha :)

    ReplyDelete
  3. fae nak jgak tanya "zizie dah kawin?"

    hahaha :p

    ReplyDelete
  4. oopssss zizie dah kahwin ahahahaha :D

    ReplyDelete
  5. selamat pengantin baru... hahahha

    ReplyDelete
  6. hahahha..dah kawin rupanya dia..tak ajak??hahahha XD

    ReplyDelete
  7. lol XDD
    akak dah kahwin, apa pasal lah tu? XD

    ReplyDelete
  8. hahaha.. kurg asam korg.. ntah-ntah, korang punya kerja.. hahaha..

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.