#ChurpChurp : First Time Cashout

26.12.13

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Alhamdulillah rezeki Allah untuk tahun 2014.
first time zizie dapat cashout hasil duit online.. hee :D
dah lama zizie main churp-churp ni, tapi tak rancak..
al-maklumlah, nanti kalau kita bagi link lebih-lebih, kena marah! sebab zizie pun serabut jugak kalau dah banyak spam.
jadi, zizie melamar la sorang dua kawan zizie untuk menjadikan mereka sebagai pengklik setia.
terima kasih kepada kawan dan cik abang yang setia klik.. hehe..

jadi, pada 18 Disember 2013, zizie akhirnya berjaya menuai hasil tuaian setahun plus plus ni. :D


untuk cashout nuffnang, rm 1 akan di caj. eh eh. tak apalah, rm 1 je pun. belajar tak nak terlampau berkira.
proses untuk cashout pulak memakan masa selama dua bulan. okay gak tu.
masa tu, semester baru nak buka. kalau bagi awal-awal, entah apa la zizie berbelanja.

nuffnang pun dah credited zizie punya CPUV... baca kisah lanjut di SINI
wow! beza sungguh perbezaan angka :)


daftar churpchurp di SINI

You Might Also Like

14 comments

  1. wow!Banyak!Dah lama xupdate churp2 ni...last check ada rm10 je..hihiihh

    ReplyDelete
  2. tahniah Kak Zizie :) Hana dah lama tak aktif ChurpChurp.. hee

    pasal aktiviti Weekenders' tu tak perlu komitmen lebih2 pun.. mana2 aktiviti yg akak boleh join akak join aje.. kalau tak boleh tak payah join.. camtu je konsep dia ^^ most activities buat kat area Selangor, Kl, Melaka :)

    ReplyDelete
  3. tahniah
    Sop pun baru pernah sekali jer :)

    ReplyDelete
  4. Dh cashout? Akak jeles okeyy sbb akak punya x penuh2 lg! Congrats ya :)

    ReplyDelete
  5. wah boleh la puteri ice ni shopping lps ni kan?
    =)

    ReplyDelete
  6. sy baru je create acc churp2 ni...huhu masih duk merangkak lg..:)

    ReplyDelete
  7. Wahh untungnya :O Syaima tak pernahh pun :( Asyik 2.60 jeee tak naik naik pun haha ajarlahh apa tips? Hee

    ReplyDelete
  8. suke tgok entry2 cni.. inspirasi.. :) sy bdk baru blaja..hee.. time kasih add n jmput join giveaway Love Blossom :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.

    Zie! Jelessssnyaaa aku,hahaha

    Wow wow, tahniah, simpan dalam ASB weh, lama2 jadi gunung! *hamekk, apa2 la aku cakap ni kan,hahah

    #Pasal header tu ya.. ada org kata tak sesuai? Ko elaborate skit apa lagi yg dikatanya boleh? nanti ak reply kt entry ak tu juga.

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah rezeki tu zizie... :)
    ika ni nuffnang pun tak habis explore.. so tak payah nak gedik ada churps ke 8share bagaii ke ahahahaha....alhamdulillah ika pun ad cash out nuffnang,...baru je td...hohohoh

    ReplyDelete
  11. Salam :D

    Wah bestnya. Alhamdulillah rezeki2. Akk baru mula nk aktif churp2, lama sgt tgglkn. Skrg masih 20 hinggit. Tahniah dik ! ^^

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.