How To Train Your Dragon : Gift of the Night Fury short film

7.12.13

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

selamat berhujung minggu semua :)
seronoklah kamu semua berhujung minggu, tapi aku hujung minggu pun tetap menghadap kerja.. huhu..
tak apa, berakit-rakit ke hulu, berenang-renang di tepian :)

hari tu, tengok trailer How To Train Your Dragon 2.
masih ingat dengan cerita ni?
tipulah bagi yang dah tengok cerita ni, tak berangan nak bela naga as a pet.. hahaha..


usha-usha di youtube, terjumpa pulak short film ni..
mungkin ada yang dah tengok dan semestinya aku yang ketinggalan.. hehe..

Gift of the Night Fury

comel betul la si toothless ni..
and can't wait for the HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 2
okay, gotta continue my works.. bye :)

You Might Also Like

9 comments

  1. ohh ini, adik ikaasik recommend suruh tengok since dia tahu akak dia minat cartoon 3D camni haha
    tapi berkesempatan tengok ckit je...yang no 2 tu bila keluar zizie?

    ReplyDelete
  2. ika, tahun depan la.. malaysia xtahu la bila tp USA bulan june..

    ReplyDelete
  3. hujung minggu dah x wujud dlm hidup Jue buat masa skrang nie.. Plus dah nk dekat final..

    ReplyDelete
  4. ni film how to train your dragon 2 ke? :o

    ReplyDelete
  5. WHAT?1?!?!? KENAPA QILA TAK TAHU CERITA NI AKAN ADA TT___TT

    silly me haih. Hehheheeh thank kak zizieeeee x

    i love toothless. nighfury kan nama dia weee sgt comellll <3

    ReplyDelete
  6. shi, no la... that's only a short film... httyd2 tak keluar lagi..
    jue, same here! kalo keluar pun, setakat keluar makan, belajar driving je.. huhu..
    qila, akak pun tahu sebab gi tgk wyg haritu.. hihi..

    ReplyDelete
  7. acad, perangai pun mcm kartun, mestilah layan kartun.. hihi :D

    ReplyDelete
  8. memang nak bela naga pun zizie..hahahahha.best cite ni

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.