Kpop Stuff

10.12.13

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

kepada yang tak tahu apa itu kpop, apatah lagi tak berminat, tak yah ambil port sangat dengan post ni... hihi..

semalam bertweeting dengan rakan lama, dan tak sangka dia ada buat bisnes..
berdasarkan tajuk di atas, of course la barangan yang di jual ialah kpop stuff..

KARA Pandora Box
CN Blue

free shipping to semenanjung malaysia
manakala untuk sabah/sarawak +RM5

bagi yang berminat dan nak tengok barangan apa lagi yang dijual, boleh la tengok di facebook kpop stuff https://www.facebook.com/kpopshopstuff/
sekarang tengah hangat untuk 2014 calendar yang mempamerkan artis-artis kpop..

suka la tengok kawan-kawan sekarang ramai yang cuba business online..
at least, pandai cari sumber pendapatan..
aku sokong selagi korang tak jual benda haram.. hehe...
good luck !

You Might Also Like

6 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.