Study Macam Gila

16.12.13

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!


"Minggu ni minggu last before study week bermula. Cepatnya masa berlalu. Okay zizie. Dah 2 hari kau xperah otak,asyik dengan blog & one piece. So, starting today (16 Dis 2013) study la kau macam orang gila. Good luck to myself!"

weekend baru-baru ni dihabiskan masa dengan melaghakan diri..
almaklumlah, dah perah otak untuk test elektrik, sampai dua hari zizie balas dendam..
bergelumang dengan editing blog dan watching OP (one piece)

minggu ni minggu last study, so no more play play..
orang macam zizie ni, bukan boleh study smart, study hard biar macam orang gila je la jalannya.
wish me luck, my friends.

nota zizie : nak study pun, kena siapkan project and assignment dulu..

You Might Also Like

16 comments

  1. Wah! Minat jugak ea One Piece? Haha. Abe minat jugak tapi tak habis lagi tengok..baru nak minat tapi banyak woo episod dia. Eh, ke one piece lain ni? Yg anime tu kan? Hehe.

    Ehem2, bukan study kalau tak gila. Haha. :p

    ReplyDelete
  2. goodluck zizie :)
    study leklok tau! kalau stress study stop jp tgk one piece miahahaha

    ReplyDelete
  3. sep abe.. sep.. ala.. zizie pun baru episod 200 lebih.. moh kite kejar moh.. one piece mana lagi yg ada? one piece tu jela abe woii... tq ika & kak zara :)

    ReplyDelete
  4. wish you luck and All the best.

    ReplyDelete
  5. gud lark . do your best and be the best . jangan lupe keep rest jugak .

    ReplyDelete
  6. good luck and all the best zizie.. :D

    ReplyDelete
  7. best of luck zizie.layan one piece jugak..hihihihih

    ReplyDelete
  8. good luck...selamat membaca dan study kaw2...:D

    ReplyDelete
  9. wak sedak
    jawak molek soale prekso :)

    ReplyDelete
  10. Hahahah same with me, if study smart result won't be really smart lah. xD
    Eh my final around the corner as well, but somehow part of me still saying that relax, the exam is next year.. lol

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.