WW : Follow

11.12.13

this one look cool / cute / whatsoever


than this

but it's


what the hell!
so, better you put this!!

You Might Also Like

14 comments

  1. betul..letak yg google tu much better..

    ReplyDelete
  2. lol setuju. nasib depa lah pegi pasang button follow yg comel2 tu. kite lak tk dapat nk follow dia hehe :p

    ReplyDelete
  3. Ada button follow siap ada gambar followernya sekali tu lagi senang. tapi kalau tak ada button tu pun boleh :')

    ReplyDelete
  4. betul tu zizie. fae susah nak follow blog yg psg tumblr follow button.

    ReplyDelete
  5. Nur Hamizah, maksud awak? yg saya tahu, xde cara lain dah nak follow tanpa buang follower lain... hanya google friend connect je yg boleh... even masukkan link ke dashboard pun, sama je mcm guna butang tumblr..

    ReplyDelete
  6. Setuju! Letak ja yg biasa tu, senang pn senang.. hee

    ReplyDelete
  7. yup! betul tu.... better guna yg google tu kan... :)

    ReplyDelete
  8. Now thats one big number of followers xD
    Awesome..!

    ReplyDelete
  9. sangat setuju!!!!!!!!!!!!!!
    ika selalu kena yang maximum 300 tu..sakit hati iolls T_T

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.