Cerita Sekarang.

12.1.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

tolong ucap tahniah. sebab zizie dah habis exam. hehe.
sekarang tawakal jela.. usaha pun dah, jadi hanya dapat menerima rezeki yang bakal didapati..

habis exam pun, belum boleh pulang ke kampung halaman okay.
baik hati lecturer kitorang nak adakan kelas CATIA software secara free bersertakan sijil.
semoga Encik Shahir dikurniakan rezeki sebab nak berkongsi ilmu dengan kitorang :)

after exam, memanjangkan langkah ke Jonker Walk untuk mencari baju baru baby zizie.
al maklumlah, dapat ibu yang ganas macam zizie, sikit masa lagi aje nak rabak bajunya, mestilah digantikan baru.

my housemate thought it's an external hard disc.. haha!

sama juga macam manusia.
baju dah koyak, pasti nak yang baru.
entah-entah, yang lama masih elok digantikan juga dengan yang baru.
huish, nasib baiklah zizie ni jenis reuse baju kakaks je.

panjangkan lagi langkah ke Pahlawan Walk.
terjumpa pulak shawl yang menarik hati..
sengaja mencari bidang yang lebih besar, barulah boleh tutup dada dengan lebih.
lepas ni,  mana-mana tudung yang cukup-cukup makan je menutup tu, bolehlah dibuat kain buruk.


maaf zizie bukan jenis pandai ambil gambar.. kahkahkah..
shawl colour maroon yang dipilih oleh cik abang.

kenapa pilih shawl?
hehe. coz I jelly dengan Heliza Helmi when she wear shawl in proper way :D

oh! by the way, pening la dengan shawl yang banyak nama ni..
pashmina la, lycra la, bead la... dizziness~~
shawl is shawl. fullstop. jangan kasi aku pening!

nota zizie : tengah fikir, nak praktikal kat mana.. hmmm..

You Might Also Like

20 comments

  1. Mas suka pakai shawl juga. Tp, x thu pun nama apa shawl mas pakai tu. kahkahkah.

    ReplyDelete
  2. asal panjang lebar..tak kisahlah orang cakap apa pun..akak tetap sebut selendang zie..hehe..alhamdulillah dahh habis exam..lega sikit ye..tunggu result pulak lepas ni..tudung yang agak singkat boleh kita pakai di rumah..alhamdulillah tahun baru stail baru..seperti baby baru lahir juga..mooga setiap hari kita berusaha perbaiki diri..akak suka :)

    ReplyDelete
  3. nak ucapkan tahniah kat zizie ssb dh hbs final..hihihihiih

    ReplyDelete
  4. yeah!! da habes exam..same ngn Farah.. sep sikit..hee.. happy holiday :D

    ReplyDelete
  5. yeah tahniah dah habis exam hehe

    fae x pandai pakai shawl huhu

    ReplyDelete
  6. firstly tahniah zizie finally exam..moga mendapat result yg debum right :)

    shawl..akak tak reti sangat pakai mende ni,macam leceh je bagi akak hehe..

    ReplyDelete
  7. shawl byk nama kasik laris jualan..hehe btw, congrats. sbb hbs exam kan..:P

    ReplyDelete
  8. tahniahhhhh! hehe

    shawl paling senang nak disebut. tak kuasa nak menghafal dan nak buang tenaga sebut nama2 shawl yg panjang2.

    ReplyDelete
  9. sangat tak pandai pakai shawl. saya masih setia dgn tudung bawal.. tapi yg jenis bidang 50/55 tu.. =)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.

    Zie..aku ada dapat satu pashmina ni..dan sebab aku ni jrg pakai, last2 aku buat..

    alas meja..corak dia ringkas, cantik juga. Nak bagi kat org pun, mcm tak best plak, sbb org dah beri kat kita kan..

    ReplyDelete
  11. betul tu, shawl tu shawl je...byk2 nama ni bukan ingat pun ...hheee

    ReplyDelete
  12. Salam kenal zie...

    Moga dapat good result... suka tgk org pakai shawl... tapi k nrl x reti dari dulu lg... pakai express je.. hehe :)

    ReplyDelete
  13. all the best for yr result nanti.
    hehe. actually. ee tak kisah whether shawl ke bawal.
    dua dua pakai and yang penting tutup dada.
    but now ee dah selalu pakai bawal tapi shawl style. hehehe =D

    ReplyDelete
  14. Tahniah... hehehe...


    "Keep Smiling"
    ^_^

    ReplyDelete
  15. Hahaha.. akak pun jenis yang tak senyum masa ambil gambar :D *bukan perli, jangan marah.. kami pun camtu gak :3 *

    ReplyDelete
  16. betul tu zie, ika pun mana2 shawl ke tudung yang agak tak cukup menutup dada tu ika campakkan saje hewhewhew...tak pun bagi kat adik ika pakai...dia tak nak ika sedekah je kat orang haa..senang...

    ReplyDelete
  17. Tahniah dik... gembira tu....semoga lepas ni dpt jalani praktikal dgn baik..

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.