Kononya Monday Blues

13.1.14

Assalamualaikum wbt.
Heyyo GG!

memang konon pun.
kalau dah namanya weekdays pada musim kuliah, selalu je mood 'blues' tu datang..
tak perlu salahkan monday.. hehe..
tadi pun, rasa malas juga la nak bangun..
bukan sebab dah cuti. ya, waktu cuti memang waktu untuk menambahkan waktu tidur. tabiat manusia sejagat.
tapi, macam zizie cakap dalam entri semalam, hari ini zizie kena hadiri kelas CATIA.

CATIA tu apa? CATIA merupakan salah satu software designing yang digunakan oleh engineer (mostly).
and what are we doing in first class?


drawing vase.. hahaha..
gurau je...
this how to draw by apply shaft and shell.. tak faham? zizie yang masuk kelas pun tak faham jugak. haha!
terlupa pulak nak snap gambar zizie lukis sport rim. dah macam kaki sotong tau.
nyumm! boleh buat tako tao. hehe.

not bad la this class.
most of the students are my classmates, dan adalah sorang dua dari kelas lain yang join coz this class is free and the certificates are provided.


hehe. nak tempek jugak gambar sendiri.
happy because baru lepas beli tiket balik kampung! ganu, mung tunggu aku datang :D
siapa perasan, that's the shawl i just bought last two days.. hehe.
digayakan bersama baju I AM BLOGGER yang dibeli dari SINI.
ramai betul blogger yang bertanyakan pasal baju ini bila zizie dah tempek gambar si baju di sidebar.
however, dukacita dimaklumkan bahawa tempahan untuk baju ini telah ditamatkan.
pheww! nasib baik sempat beli.

nota zizie : baru lepas shopping buah sebab saya budak kurang nutrisi. isk isk isk.

You Might Also Like

20 comments

  1. salam

    jom singgah blog saya. saya orang baharu dalam dunia blog ini. sempena pembukaan blog saya. pelbagai hadiah menarik saya sediakan. siapa cepat dia dapat. cepat sebelum terlambat www.detikilham.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. CATIA. hmm, saya guna CREO!
    Jemput baca entri terbaru saya!

    ReplyDelete
  3. hai zizie..happy monday not monday bluse right hehe..

    yup zizie akak pon tertarik ngan baju I AM BLOGGER yg menarik tu..simple but nice kan ?

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah walau cuti masih lagi isi masa itu menuntut ilmu..syukur..cumill kamu bersama shawl baru..ermm nice muslimah student..thumbs upsss..tidak perlu tegesa-gesa asalkan kita ini ada kehendak walau lambat etap oleh melakukan..wa..nak balik kampung ye..

    ReplyDelete
  5. pernah belajar autocab sendiri2...
    pening xpaham... hehehe

    ReplyDelete
  6. Engeneer2 ni langsung tak paham.... Pening kalau dengar citer.... Citer shawl tu paham...hheee

    ReplyDelete
  7. err kalo fae masuk clas tu konpom melopong sepanjang class hahaha

    huhu ffae pun nak baju tuu jgak >.<

    ReplyDelete
  8. saya pon jadi blur tengok gambar tu.. ingatkan memang vase tadi.. ke saya yg tak faham...?

    ReplyDelete
  9. First time dengan name software tu... hehehe..

    "Keep Smiling"
    ^_^

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.

    Ak zie, ada minggu2nya monday blues..takda la stiap monday tu blues,hehe

    Kalau weekend tu tak cukup cuti n rehat, haa, naikla bluesnya,keh3

    Teringat plak masa bljr software ArcGIS..berkaitan geographic analyst. Sama la, memula belajar, tak faham memanjang..nak marah pun ada, tapi taktau nk mrh siapa,hahaha

    ReplyDelete
  11. cantiknya dia pakai baju tuu hehe

    ReplyDelete
  12. Ooo Monday Blues la pulak hehe... ok.ok rasa macam sesuai jer

    ReplyDelete
  13. teringin nak tengok gambar rim yang zizie lukis tu..ahahaha

    ReplyDelete
  14. Bak kata pengetua sekolah saya, thank god its Monday - -'

    ReplyDelete
  15. pinjam baju!!!!!!!!!!!!!!!! hahahaha

    ReplyDelete
  16. perghhh,, awesome.... santeks,,,

    ReplyDelete
  17. nice :)
    teringin juga nak printing tshirt blog sendiri hehe

    ReplyDelete
  18. baju tu best! hehe

    bab2 engineer2 ni mmg surrender.. hehe.. kalau zizie dh tak tau, sy lagi lah nganga.. haha

    ReplyDelete
  19. ok..mkn byk2 sikit ye budak krg nutrisi..hehe :p

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.