Apabila Si Monyet Diberi Gitar

17.2.14

Assalamualaikum wbt

Heyyo GG!

minta maaflah. saje je tulis tajuk sebegitu.
tetapi, isinya tetap ada si monyet dan gitar.


terima kasih kepada kak zara daripada mr-mrshafiezy.blogspot.com atas keychains yang comel omey ni..
sampai sahaja di melaka, ada dua sampul di atas meja..
sepatutnya, dapat satu aje, tetapi memandangkan terdapat kesulitan yang tak dapat dielakkan, pengomen bertuah mendapat dua biji keychain seorang.. :D

tengah fikir nak gantung di mana..
di beg ke, kunci ke, pensil case, telinga??

You Might Also Like

16 comments

  1. kebetulan sy pun baru je dpt keychain dari kawan kt sabah

    Jom Terjah : Muslim Niaga : Platform Dropship Produk Islamik

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik...comelnya keychain dari sabah tu...

    ReplyDelete
  3. eheee <333
    cantik lah kak zizie :D
    cute hihik

    ReplyDelete
  4. okay jugak dekat telinga. try lah. memang rare. hahaha.

    ReplyDelete
  5. ohh..keychain rupenye..igt monyet betul..haha..baru nk bukak cite monyet uia..eh?hehe..

    btw ,tahniah! cantik!

    ^_^

    ReplyDelete
  6. comel monyet dan gitar.. tahniah zizie dapat hadiah.. :D

    ReplyDelete
  7. tahniah zizie.. comelnya monyet dengan gitar..

    ReplyDelete
  8. wahhhh tahniah gg :D ingat ada video monyet main gitar tadi...ahahaha

    Wancrazykid

    ReplyDelete
  9. weweee ! dah tenang rasa bila smua blogger dpt keychain yg zara kirim tuu.. ^^

    ReplyDelete
  10. tahniah cik zizie!
    gantung kat telinga pun boleh, buat subang! ahahaha.. ^^

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.