Menang Tudung Syria Adeela

27.2.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!!

Alhamdulillah, first time zizie menang join contest :D
and this lately, bila jumpa je segmen or contest yang senang dan mudah, laju aje zizie join.. hehe..
terima kasih kepada pihak penganjur dan juga pihak sponsor


zizie merupakan pemenang random 1 dengan nombor bertuah 72.
hadiah untuk random 1 ialah tudung syria adeela
(tak tahu tudung syria2 ni... syria yang tengah kucar kacir tu aku tahula)

You Might Also Like

20 comments

  1. Tahniah Zizie... hehehe...

    Nanti bila dah dapat bagi kat wan setengah eyh.. ehehe... nak setengah je... hahahaha... <--tak logik... jangan caye...

    "Keep Smiling"
    ^_^

    ReplyDelete
  2. wahhh tahniah gg...pakai tudung baru lhga lepas ni >_<

    ReplyDelete
  3. wah..tahniah! seronoknye menang.hehe.. =)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam singgah Jumaat dik...tahniah dan Alhamdulillah rezeki adik..akak ucapkan memang tudung Syira Adeela...

    ReplyDelete
  5. wahh tahniah. bestnya dpt tudung free. hehe

    ReplyDelete
  6. Zara ada join tp xbtuah.. huhu. Thniah dear.. lambat pula zara wish kan
    . Hahah

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.