Payment#1 Daripada Churp Churp

22.2.14
Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!


Alhamdulillah, 10/2/2014 yang lepas, cek churp-churp selamat sampai ke tangan zizie..
mak zizie pelik pulak tiba-tiba dapat cek dan zizie cuma jawab, "kerja online", sebab kalau terang panjang-panjang mak tak faham sangat. hehe.
ini pertama kali zizie dapat payment hasil online.

kepada bloggers lain, zizie nasihatkan jangan gelap mata sangat nak dapat duit sampai menyusahkan atau mendesak blogger lain..
zizie pun bersabar setahun lebih untuk cashout duit ini..
senang cerita, nak ke korang dapat hasil daripada usaha mendesak orang lain? tak nak kan?
duit dapat, tapi tak disukai oleh orang lain kerana cara mencari rezeki yang tidak kena..

Rasulullah s.a.w bersabda, maksudnya, "Makanan untuk seorang mencukupi untuk dua orang dan makanan untuk dua orang mencukupi untuk empat orang dan makanan untuk empat orang mencukupi untuk lapan orang. "
(Riwayat Bukhari dan Muslim)

You Might Also Like

18 comments

  1. Tahniah zie, akak punya dh lama x penuh2 lagi.. naik letih dah hehhehe

    ReplyDelete
  2. terima kasih kak huny.. sabar.. perlahan2... gopoh2 kan, tak kemana pulak.. hee :D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik...tahniah yer...semoga sentiasa dimurahkan rezeki...amin..

    ReplyDelete
  4. wah..tahniah ..rezeki..=)

    sy punya churp2 xtaw ape cte..ehehe

    ReplyDelete
  5. wahh masyukkk kjap dpt duit nufnang ye..akak pun tak cashout lg..biar dia beranak-ranak dulu..agak2 cecah seratus nnt baru kuarkan..

    ReplyDelete
  6. wah rezeki2..hehe yeayy boleh belanja..eh..:P

    ReplyDelete
  7. wah2xx..tahniah Zizie..saya cashout pun xdpt lagi..:DD

    ReplyDelete
  8. wahhh bestnyaa.. tahniah akak. insyaallah rezeki datang lagi. :D

    ReplyDelete
  9. Wah... terbaik... hehehe...

    P/s: Belanja ais satu kontena... hehehe... just joking...

    "Keep Smiling"
    ^_^

    ReplyDelete
  10. thanks share ni kak ziziee hee~~~
    bestnyaa piwitttt hikhik <333

    ReplyDelete
  11. Tahniah :)
    Tiey belum pernah cash out lg churp2.

    ReplyDelete
  12. Wah, tahniah. Moga dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  13. waa tahniah ye...kita dah lama tak nengok churp2..ishh teruk toi..

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.