Banyak, Tetapi Tak Dapat Dicurahkan.

13.3.14

Assalamualaikum wbt.
Heyyo GG!

jika sebelum ini zizie mengeluh tiada idea untuk menulis, hari ini zizie tersangkut kerana terlampau banyak idea untuk menulis..
wah, nampaknya banyak perkara yang berlaku terhadap diri zizie..
dan antara tips untuk waktu sebegini ialah drafting..

pernah tengok tak movie tsunami?
scene orang tu berdiri tegak aje sebab tergamam dengan tsunami depan mata.


begitulah yang terjadi terhadap zizie..
nak drafting pun, serupa macam orang hilang idea. hahaha.

oleh itu, hanya mampu merehatkan minda dengan menyiapkan assignment. yes, itu lebih baik dan penting!
dan, zizie takkan dapat berblogging seperti biasa buat sementara waktu..
mungkin, selang sehari dapat luangkan waktu dan mungkin pada hari minggu barulah dapat beramah mesra dengan rakan-rakan blogger.
so, drop your link everyone! :D

my blog is a big part of my life..

You Might Also Like

14 comments

  1. Begitu sekali perumpamaannya eh.

    ReplyDelete
  2. Hahahha amboi tegak cemtu sekali hehehe.
    Qila dah tengok cerita tu!!!
    Impossible ke apetah nama dia ehhehehehe

    ReplyDelete
  3. tgk citer Impossible tu...ngeri, kan....

    ReplyDelete
  4. dahulukan apa yg penting ye dak.hihi....

    ReplyDelete
  5. semoga dipermudahkan segala urusan zizie.. akak tak tengok lagi cerita tu..

    ReplyDelete
  6. Errr.. errr. sama la dengan kita. Masa kat depan laptop, idea kosong. Bila jauh dari laptop idea mencurah-curah. Alahaii.. sabar je la.

    ReplyDelete
  7. kan...ahahahha sama lha wan...kalau nak kluar idea kene ketuk kepala guna penukul dulu...sebab tu wan banyak post pasal mende yang sama je >_<

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah dari bunda...Jumpa lagi..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum zizie, akak tengok cerita ni dalam bas, odw balik kl dari kampung suami. ngeri ok... jaga kesihatan diri baik2, jangan stres2 tau. akak singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  10. lakukan pekara yang penting dulu ^_^ selamat berjumpa dengna bonda tercinta

    ReplyDelete
  11. takpe zizie...buat sesuatu yg lbh pnting kan..:DDDD

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.