Dah Lama Tak Makan Chicken Chop

23.3.14
Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

first of all, nak touching la ni pasal previous post. apesal adik zizie je kena puji ni? huhu...
minta maaf la tak update status sehari dua ni..
ada sesiapa follow instagram zizie? siapa yang follow tu, tahulah zizie ke mana.. hehe..

kesiankan cik abam yang jadi driver, zizie belanja dia makan chicken chop hari ini..
lokasi pilihan si dia ialah Restoran Bukit berdekatan dengan Melaka Mall.


Grilled Chicken Chop.
boleh pilih nak mushroom sauce, bbq sauce atau black pepper sauce.
zizie pilih black pepper sauce dan cik abam memilih mushroom sauce.


licin zizie habiskan.. hehe..
Alhamdulillah, makanannya sangat enak.

restoran ni agak baru. kalau malam, memang penuh kedainya.
ruang kedai memang terbuka dan boleh dengar hiruk piruk bunyi kenderaan. tapi, itu tak penting.
makanan yang sedap itu penting! :)

Restoran ni bukan berasaskan western sahaja.
Makanan bergoreng pun ada tau :)

bye bye! esok ada kelas meh :D

You Might Also Like

21 comments

  1. Nyum nyummm... tak nak belanje ke? hehe

    ReplyDelete
  2. Ya Allah, sedapnya. Nampak menyelerakan. Teringin nak makan chicken chop pula. Satu hal nak cari chicken chop halal kat sini T_____T

    ReplyDelete
  3. wah.. sedapnya.. akak pun dah lama tak makan..

    ReplyDelete
  4. adoi..ada delivery tak..lapo lah pulak

    ReplyDelete
  5. aalahai, terliur tengok chicken chp atas tu.. xD

    ReplyDelete
  6. wahhh..sedappp..sabtu n ahad lepas dua hari berturut2 ecah makan chicken chop..mengidam la konon..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum zizie, wahh bestnya. akak pun dah lama tak makan chicken chop. hehehe selamat pagi, singgah sambil menabung sini ~~~

    ReplyDelete
  8. sedapnyeeee... xngajak pon..huhuhu

    ReplyDelete
  9. alaaaaaaaaaaaaaaaa :(((
    slrrrp sedap nyaaa ish kak zizie ni ishhh hihihihi sedih qila terliur gila ni tauuu hihihi <3333

    ReplyDelete
  10. sedap nya chicken chop . kak pon dh lama xmakan :)

    ReplyDelete
  11. ee baru makan haritu. tapi restaurant tu entah pape. hambar gila chicken chop dia. hahaha.

    ReplyDelete
  12. Salam Zizie...

    Macam sedap jer... terliur kami.. :-D

    ReplyDelete
  13. K nrl pun dah lama x makan chicken chop... rasa teringin lak nak makan... hehe ^__^

    ReplyDelete
  14. nasib baik da kenyang hahaha gurau je zizie... (:

    ReplyDelete
  15. Huhhh. dah lama tak makan chicken chop. Terliur bila tengok gambar kat atas tu xD

    ReplyDelete
  16. wow!!!Bestnya...dh lama tak makan..

    ReplyDelete
  17. wahh..terliur habes la,,,jap lg nk pergi serbu kedai yg ada jual chicken chop

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.