ENTREPRENEURIAL EXPLORACE UTeM (EEU)

29.3.14

*scheduled post*


Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Kepada para blogger dan pembaca yang berada di Melaka atau datang ke Melaka pada hujung minggu ni, UTeM menganjurkan sebuah pertandingan  ENTREPRENEURIAL EXPLORACE UTeM (EEU) di sekitar Bandar Hilir, Melaka.
Opps! engkorang tak boleh masuk bertanding. jangan salah faham tau.


jomlah datang memeriahkan aktiviti anjuran kami.
para peserta akan berkeliaran di sekitar bandar hilir untuk melaksanakan misi yang diberi..

zizie?
i'm a part of the crew.


kredit gambar kepada ahli jawatankuasa EEU

today will be a hectic day..



You Might Also Like

15 comments

  1. Moga dipermudahkan segalanya :)

    ReplyDelete
  2. mesti letih gila jadi crew kan...hahaha...fighting gg :D

    ReplyDelete
  3. jauh melaka. tk boleh nak pergi. hemmm T__T

    ReplyDelete
  4. semoga program ini berjalan dengan lancar zizie.. selamat berhujung minggu. :D

    ReplyDelete
  5. wahhhh u're part of the crews hihihi.
    Mesti penat gila tu kan kak hehe.
    Have a happy day kakkk zizieeee <333 jgn lupa ceritaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa balik nantiii

    ReplyDelete
  6. jangan lupe update pasal program tu ye... hehehe.. mesti meriah...

    ReplyDelete
  7. Mcm best ja tringin nak join tapi jaoh laa .

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum zie, wahh bestnya.. tak pernah join program camni. singgah menabung infiniti sini~~~

    ReplyDelete
  9. wow best nya jadi student .. nikmat

    ReplyDelete
  10. Opss ingatkan boleh join tadi :p Hehehe

    ReplyDelete
  11. Saya ada program ke selatan Malaysia serta Singapura hujung minggu ini

    ReplyDelete
  12. wahh.. xdpt join tp subjek entrepreneur mmg mencabar. memang best :D

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.