Gila Gajet!! Dan Kurang RM15

20.3.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Siapa sini gila gajet, sila korek hidung!!
okay, anda sangat pengotor.. muehehe..

Confession : ya, saya gila gajet paras noob.. :)

Bila nampak gajet, lebih-lebih lagi yang diidamkan, muka zizie automatically jadi begini..


Antara gajet yang menjadi pujaan hati zizie ialah Galaxy Note II.

my baby :)

Tapi, dapat Galaxy Note II korea set pun, jadilah.. hihihi :D

cakap pasal gajet..
zizie nak bagi kod diskaun RM15 (dalam kotak biru) kepada anda semua..


kod ini hanya sah untuk pembelian minima RM100 dan sah sehingga 31 Mac 2014
yang paling best, boleh guna banyak kali (unlimited usage) !
kalau berminat, boleh la shopping di www.ipmart.com.my dan gunakan kod di atas :)

You Might Also Like

12 comments

  1. Minta diskaun lebih lagi boleh tak? Hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau la tu kedai zizie yag punya, dah lama zizie bagi 50% diskaun untuk bloggers.. hihi :D

      Delete
  2. yg penting sy tak gila gadjet. nasib baik. hahaha

    ReplyDelete
  3. Bestnya! Saya suka gadget tapi duit selalu tak cukup. Hihi :D

    ReplyDelete
  4. wah.. menarik tu zizie.. akak tak mengikuti sangat perkembangan gadget ni..

    ReplyDelete
  5. wow....ada duit blh beli kan..hihihihi

    ReplyDelete
  6. wah menarik informasinya kak salam kenal

    ReplyDelete
  7. akak kurang la bab2 gadget ni,,faktor usia mungkin..heheh

    ReplyDelete
  8. gadjet. Iphone boleh? Hahaha :P

    ReplyDelete
  9. ee takdalah gila gadget sangat. hehehe.

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.