Seriau

1.3.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!




Sedang on the way pulang ke melaka.
Aduhai, jalan sesak bukan ke main lagi.
Ini lah punca zizie lebih suka duduk memerap dalam bilik, menghadap laptop aje.
Lori-lori pun ikut sedap dia aje nak menyelit.
Seriau memang tahap tak ingat.
Baru sekejap, ada sebuah lori pembancuh simen, ikut sedap anak tekak dia aje baru bagi signal, terus nak menyelit.
Mahu tak menjerit zizie dibuatnya!!
Duduk hutan lagi bagus rasanya ╭(╯ε╰)╮ 

Nota zizie : tadi berjaya marah sebuah kereta nak menyelit masuk. Muahaha.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

17 comments

  1. Seriau tu ape eh? selalu dgr tapi xtau ape. o.O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seriau tu maksud dia cuak,takut,gelabah atau cemas. Biasa digunakan oleh org utagha

      Delete
  2. Dulu masa zumal menunggang moto kat area pulau indah ke Klang or Shah Alam rasa gak seriau masa ada lori2 besau potong. Rasa cam nak gugur jantung ooo... Tambah2 lagi masa orang tengah terkejar2 pergi dan balik ofis :)

    ReplyDelete
  3. Saya pun cepat takut bila lori menyelit sana-sini.

    ReplyDelete
  4. seriau tu gapo dio?eheh..

    tp tu la..cabaran dlm dunia y penuh sgt dgn bangunan n kereta kan..cabaran dlm dunia maju..ape y penting..'ingatlah yang tersyg'..sbnrnye ingat lah Allah selalu..hehe..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seriau tu maksud dia cuak,takut,gelabah atau cemas. Biasa digunakan oleh org utagha

      Delete
    2. ohhh..gitu..oke..new knowledge..hehe..thanks..=)

      Delete
  5. Itulah point one of the oversea blogger, rude driver di Malaysia selalu buat dia fikir 2 3 x before pilih Malaysia utk melancong.

    ReplyDelete
  6. Hehehehheeh seghiau gituuu.
    Huhuhu.
    Sabor jelah kan kalau atas jalan haih

    ReplyDelete
  7. Kiranya seriau tu macam risau yang bercampur baur lahkan? hehehe... sukehati je wan ni...

    ReplyDelete
  8. memang zizie, kadang-kadang geram tengok pemandu sambil lewa ni..

    ReplyDelete
  9. stress kan kalau jalan jem...ahahaha

    ReplyDelete
  10. hahaha. gila tak menjerit. kalau ee entah apa lah ee buat. dah lah cepat panik TT____TT

    ReplyDelete
  11. Pemandu gila & tak reti bersabar.

    ReplyDelete
  12. musim panas ni mereka cepat je panas.. kita yang jadi mangsa lagi panas hati..

    ReplyDelete
  13. Zara suka hon pmandu2 xbhemat mcm ni.. hahaha

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.