Tahniah! - SPM 2013

22.3.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

zizie ada adik lelaki berumur 18 tahun..
orang kata, kitorang ni macam kembar, zizie kata dia versi zizie yang handsome. ( if you know what i meant ;) )


jika ikutkan, mestilah tahun lepas dia berumur 17 tahun dan calon spm 2013.
tapi, tidak!
eh, bukannya dia berhenti sekolah tapi dia masuk kolej vokasional. so, automatically sambung diploma.

memandangkan semalam result spm 2013 dah keluar, sengaja zizie mengusik adik zizie ni..


Lupakan pasal adik zizie ni..
Zizie nak ucapkan tahniah kepada pelajar spm 2013 yang menerima keputusan mereka kelmarin..
What the result it is,itu hanya menentukan korang nak masuk universiti mana dan yang sewaktu dengannya..
Pasal kerja, itu lain punya cerita.. huhu..
Kalau nak sedih juga, sedih buat masa sekarang aje..
And then, get up and fight! :)

You Might Also Like

15 comments

  1. Pada Zumal spm tu sangat penting sebab nak mohon apa2 jawatan ada minta syarat lulus itu ini dalam spm. Sayangnya spm zumal tak ok sangat. Huhu :(

    ReplyDelete
  2. Hahaa. Sengaje je kan kak zizie ni. Kirim salah kat adik akak ea =P Eheee. Tak ada la gurau je.

    ReplyDelete
  3. Oh, baru tahu kalau masuk kolej vokasional tak ambil SPM.

    ReplyDelete
  4. gagal skli tak bmkna gagal slamnya :)

    ReplyDelete
  5. Hahahha saje je kacau oh kak ni :p adoi mung ni hihihi.
    Lawok etep :P Hehe. Thanks kak zizieeeee hikhik xD

    ReplyDelete
  6. parok..nasib baik x jawab 20A..hehehe.. *blogwalking dr arepnakbebel.com

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. wahh hensem adik zizie. hehe selamat pagi, singgah sambil menabung sini ~~~

    ReplyDelete
  8. Zizie..sama muka la..hehe..tHniah kepada semua calon spm dan stpm..kejayaan atau kegagalan itu berlaku dengan izin Allah..pasti ada sebab mengapa ianya berlaku..dan kita ini mesti redha..kecemerlangan dan kecundang itu ada di mana mana selagi kita bernafas..

    ReplyDelete
  9. Handsome Kak Zizie versi lelaki. Hehehehe.

    ReplyDelete
  10. haha..nakal betul si kakak.. betul tu..bagi yg berjaya, tahniah, yg dpt keputusan x memeuaskan jgn sedih berpanjangan.. bnyk lg peluang untuk memajukan lagi diri.yang penting usaha berterusan. :)

    ReplyDelete
  11. baru anis tau klau ambik voka xde spm..hihi.. patut la kazen anis buat2 muke blur je bile tanye pasal result spm..huhu... btw, hnsem adik.. :)

    ReplyDelete
  12. sama je muka. amboi akak ni, saja kacau2 adik ea :p mesti korang berdua ni rapat gila kan :D

    ReplyDelete
  13. kacak adik zizie.. tahniah kepada semuanya.. :D

    ReplyDelete
  14. betol lah muka seiras betoii dgn adikk :)

    ReplyDelete
  15. thniah kpd yg sukses. kpd yg gagal jan fade up.. this is just a beginning.. =)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.