Blogbuster Oral B Supernova 3

14.4.14
Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Wow! Tak sangka la pulak Nuffnang beri peluang macam ni..


alahai. ini yang tetiba nak fe-feeling retis. haha!

idea ada sikit, tapi TIME CONSTRAINT la pulak.
so, tak tahu lagi nak terima ke tak cabaran ni... hmmm..


You Might Also Like

14 comments

  1. Kita pun dpt kak. tapi hm tapi taktau acane. hahahaha xD
    sambutlah peluang ini kak. rebut lahh. hehehe

    ReplyDelete
  2. Saya pun dapat tapi tak buat kot. Takde masa :/

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum...zafarah,

    Moga berjaya dengan kempen blogbuster nie.. k.

    mselim3

    ReplyDelete
  4. dapat tapi tak tahu caranya.. hehe,, kalau akak nak join, saya doakan akak berjaya :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dik, akak pun dapat. tapi non idea la. hihi singgah menabung estee lauder sini~~~

    ReplyDelete
  6. sama la..tak de idea..tak buat kot..tengok la nanti2..rasa macam nak buat sebab nak kumpul duit beli enpon baru..heheeh

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Kak Zizie. Jgn lepaskan peluang yang ada. Grab it ! hehehe

    ReplyDelete
  8. haha, dapat juga... tapi xde idea... hehe

    ReplyDelete
  9. Dapat jugakk..
    Tapi tak reti buat video..

    ReplyDelete
  10. pening nk buat video ni.. huwaaaa...

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.