Burger Bakar Abang Burn di Melaka

25.4.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

siapala yang tak kenal dengan Burger Bakar Abang Burn.
sebut Abang Burn je mesti teringat burger bakar.. tapi, macam mana dengan Abang Bakar?
hee..

zizie bukanlah seorang peminat burger..
apatah lagi burger bakar. bukan apa, i don't know how to eat those thing yang bersusun bertingkek-tingkek...
tapi, cik abang sorang ni suka sangat.. tak kira jenis.
and hari ini, zizie ternampak pulak page burger bakar abang burn up kan status ni..
ada voucher!!


klik di sini untuk mendapatkan imej sebenar. [SINI]

terus cik abang im, "copy baucer abg burn dlm pendrive. nnt print skali dgn esaimen sblum g kelas. pas habis kelas en syafiq, kito poie pokono burgerbakar abg burn"

and here we are..


yes! i'm happy because of the ice-cream.
untuk set, ada aiskrim potong, sup cendawan dan wedges..
dan dibawah ialah makanan yang kitorang order.


Burger Supremo Beef with Beef Strip + Set + Burger Burn Ori Chicken + Meatball

dan.. zizie mengalami kesulitan nak makan even though zizie punya just a single one.


the solution is, press the burger gently. at least the bread will deflate.. hihi..

kepada gadis-gadis yang tangkinya kecik macam zizie, pergilah masa perut korang totally kosong.
nasib baiklah zizie tak makan apa-apa.. kalau tak, siapa yang nak habiskan?

orang melaka, kalau nak makan burger bakar abang burn, pergi print voucher tu. black and white pun tak apa. photostat pun boleh!

and my tummy is smiling. Teehe :D

You Might Also Like

18 comments

  1. terliur tgk zizie mkn macam tu.. bile anis dh xstdy kat mlake baru mcm2 offer ade..sadisnyee..hukhuk

    ReplyDelete
  2. wow..nmpk sdp je..hihi..klu ade kt penang kan best..huhuh

    ReplyDelete
  3. hahaha! mulut kak zizie mcm tak muat je nak telan burger tu :p selalu tengok burger abang burn ni kat fb, ishh terliur gila. tapi kedainya ada kat shah alam, nak pegi mcm jauh jeee. teringin sgt nk makan burger bakar abang burn ni ><

    ReplyDelete
  4. hm hmmm, nak jugak. hmm sedapnyaa. hmm T____T

    ReplyDelete
  5. akak kite nak jugak -.- hahaha. kalau kat rumah baru syok sikit makan sebab kalau makan kat luar malu aa nak buka mulut bsar2. hahaha LOL

    ReplyDelete
  6. omgeee... air liur kak zura mgalir dgn derasnya T,T nak request kat fb abg burn spya buka outlet kat sabah jg...

    ReplyDelete
  7. Tak pernah lagi makan burger bakar ni. Teringin sangat nak cuba!

    ReplyDelete
  8. burn abislah jiwa raga ni bila tengok gambar hakak dengan burger tu, bila boleh telan sama tah T___T

    ReplyDelete
  9. Haha guane la nak makan burger besar2 mcm ni xD

    ReplyDelete
  10. kak zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. nak! nak! nak!
    hahahaha. sedapnya.

    ReplyDelete
  11. Burger Bakar Abg Burn memang cukup glamour :)

    ReplyDelete
  12. alaaaaaaaa bestnyaaaaaaa abg burn TT_TT
    qila takpernah lagi try hmmm hihihihi comel nya kak zizi makan hihihi <33

    ReplyDelete
  13. pergh!!! mesti lenguh pipi, mulut dan seangkatan dengannya kan?

    ReplyDelete
  14. besar tenganga nak gigit burger...burger plak sikit punya tebal....ahahaha..

    ReplyDelete
  15. sedapkan kalau dpt makan beger bakar... fuhhhh terliur la. hehee

    p/s: wassap pun best.. selalu juga chat dgn blogger. nak no.. hehee

    ReplyDelete
  16. weee. sodap nya nampak. nak jugak la p makan kat abg burn :)

    ReplyDelete
  17. Dah lama tak mkn burger bakar abg burn

    ReplyDelete
  18. Famous betul burger bakar abang burn. Kena cuba skali one day.

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.