Dress Cantik

21.4.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

mintak ampun sebab takdak idea nak update blog..
so, kita update versi syok-sendiri-macam-cantik-gitu..
hehe.. panjang betul nama versinya..

actually, teringatkan persoalan daripada akak LANA smallville kita ni..


terima kasih my sista memujiku ;) hehe..
cik lana tomey kita ni bertanyakan pasal dress yang zizie pakai masa pergi tengok premiere screening : Rio 2 haritu..



untuk jawapan kepada soalan kak lana kita : zizie beli kat jalan TAR masa pergi KL haritu..
fuhh.. nasib baik sempat rembat sebab tinggal satu aje colour ni.. hee :D

and...
bila zizie post gambar pakai dress kat instag, confirm kena kutuk my friend ni...


kuang asam betei.. hahaha..
almaklumlah.. dulu nak pakai baju kurung pun sampai kena paksa...
asyik dengan baju kebangsaan ; t-shirt and jeans aje..
dah besar sikit ni, pandai-pandai la ejaskan diri jadi feminin sikit.. hiks.

"mak, orang beli long dress.. cantik.."
"baguslah tu. boleh pakai raya nanti. jimat duit."
"baik mak.. paseghah lorh~"
nampak tak tugas mak sebagai bendahari yang berjaya dalam sistem keluarga?
nampak gaya, selang setahun NO BAJU RAYA. nasib baiklah anak mak ni jenis tak kisah ;)

teehe :D

You Might Also Like

18 comments

  1. owhh zizie ku..awat comel sgtt... nampak girlish..hehehe.. cantik la dress nie.. anis xbole pkai la..bdan bambam..xcntik..huhuhu

    ReplyDelete
  2. akak baru ja nak kata "eh ? zizie pakai dress?? " hikhikhik... ok la tu kan slow2 jadi feminin

    ReplyDelete
  3. kuang asam beteii hahahahha.
    cantik!!!! dress cantik tuannya pun cun gilaa wuuu feminin :p
    hahahahha.
    eh sama lah. qila pun style tak heran pun hikhik <3
    sepppp

    ReplyDelete
  4. Wuuu. Cantiknya. Lawanya. Kita tak pernah lagi pakai dress. Takda size. Kahkah.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum zie, comelnya dress awak. lebih kurang akak punya. warna biru. hehehe singgah menabung nissan sini~~~

    ReplyDelete
  6. Betul tu, cantik zizie pakai dress, barulah feminin... k nrl x sesuai pakai dress, sbb rendah, huhu...

    ReplyDelete
  7. ehemmmmmmmmm adik manis, pinjam baju boleh,....miahahahahha

    ReplyDelete
  8. hahha.,..memang orang jarang pakai gini,sekali dia pakai nampak terlajak manis..heheheh

    ReplyDelete
  9. seriously tu kak zizie? omg omg. cantiknya kak. sekali tengok ada iras iras yunalis zarai <3

    ReplyDelete
  10. hahaha. kalau badan sha kurus macam akak tu best lah juga pakai long dress. masalahnya badan berisi sikit -.-

    ReplyDelete
  11. Memang sesuai dress tu dengan zizie... Cantik :)

    ReplyDelete
  12. Dress tu memang sesuai dengan Zizie :)

    Bukan semua orang sesuai pakai dress macam ni.

    ReplyDelete
  13. omai kakkk, u looks so feminin ni. bak kata ee, ala ala yunalis zarai giteww .hilang dah ke'rock'an tu. tehehe

    ReplyDelete
  14. hahaha, terima kasih banyak jawab soalan ak zie! sayang ko ketat2 tapi longgar skit. apakah? hahaha

    Ok, jalan TAR ya, noted. Sejam jela dari putrjya. Aku ingt mu beli online.

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.