Hadiah Bookmark Daripada Msred

18.4.14
Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang sangat penyayang sikapnya kerana post yang lepas..
Ini yang buat zizie rasa nak hug engkorang ni.. dahlah penyayang, memahami pulak tu..
but, zizie tak tidur pun even sekarang 2.04 pagi pun cerah mata lagi..
One more assignment perlu di-settle-kan.

So, after siapkan assignment with my lovely friend and bf, sampai je di rumah zizie terkejut tiba-tiba ada sampul atas meja yang entah bila dapat ku kemaskan dek assignment dan test.
amboi, kemain panjang nak intro meja study. saja nak tunjuk hubung kait meja bersepah dan kerajinan tu.. haha!

Buka je sampul surat tu..


ada nota berbunyi,
"Dear Nurul,
Sorry lambat pos. Thanks yea sudi try jawab.
terima kasih kak. once more zizie nak bagitahu, zizie suka sangat dengan quote kat atas bookmark tu..
"Always remember to forget the things that made you sad but never forget the things that made you glad. "
haritu kak msred (sorry zizie tak tahu nak panggil apa sebab takde pengenalan diri sangat di blog beliau) suruh jawab soalan di entri INI. tu pasal la zizie dapat hadiah daripada beliau.. hehe..

oh yeah! bolehlah selit kat celah buku Kitab Terfaktab yang entah bila la nak kau nak khatamkan zizie oii.. hihi..
okay, I need to proceed my assignment. and you alls can go to http://msredcheesecake.blogspot.com/ untuk terjah beliau ;)

Tehee :D

You Might Also Like

19 comments

  1. Hehehe....sama la. Akak pun dapat jugak! Hehehe..
    http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/04/hadiah-ga-teka.html

    *Jemput join GA akak jg yer. Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday.TQ.

    ReplyDelete
  2. wahh..seronok kan...kdg-kdg bukan perlu pun brg yg hebat-hebat atau mahal-mahal tapi peringatan dan pemberian ikhlas yg kiter terasa dihargai dan gembira kan...

    ReplyDelete
  3. anis memg penyayang pun..hahahha.. *muntah ijau zizie* anis pun dpt gak.. hee.. :)

    ReplyDelete
  4. Heyyo GG.!!
    macam kenal je ayat tuuu. hahaa

    Kite tengok pun ayat tu, besttt. penuh maknaa :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum zie, wallah. bestnya dapat hadiah daripada blogger. hehee singgah menabung colgate sini~~~

    ReplyDelete
  6. tahniah zizie. comel book mark tu

    ReplyDelete
  7. tahniah zizie.. best kata-kata tu.. :D

    ReplyDelete
  8. Comel bookmark tuh...tahniah zizie

    ReplyDelete
  9. tahniah zizie ^^

    siapkan assignment tu hehe

    ReplyDelete
  10. congrats kak :) good luck for ur assignment. jangan lupa jaga kesihatan juga ^^

    ReplyDelete
  11. Saya suka bookmark yang macam tu.

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum...zafarah,

    tahniah.. bestnyer dapat hadiah daripada rakan blogger..

    mselim3

    ReplyDelete
  13. Untung laa. Bila nak bagi hadiah kat eizz ? Kah3

    ReplyDelete
  14. Salam.

    Zie, dah dapat penanda, jadi kena cepatlah khatamkan kitab terfktb tu,hoho

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.