I am Not Myself

17.4.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

First of all, say hooray!
hooray kerana test dah habis.
Second, let's say alamak!
sebabnya, dalam masa satu hari, tiga assignment perlu disiapkan.

Secara amnya, ya~ kerja belum diselesaikan lagi.
bak kata kawan zizie "tender berjuta yang tertangguh.." hahaha!

gambar hiasan semata-mata.

Hari ni, dah dua hari zizie menjadi zombie.
Masuk kelas mata merah semacam dengan kepala ting tong.
nak study punya pasal. study last minute? since last week kot zizie study.
entahlah. kena study last minute jugak barulah semuanya masuk ke dalam otak.

But! zizie happy sebab semua chapter zizie dah faham. that's my target.
kalau tak, dulu-dulu, bila nak final exam la terkial-kial nak faham. masa tu, semua orang digelar genius!
you can cover almost 11 chapters in one or two days! hahaha.

So, after this bolehlah masuk kelas dengan gembira sebab most of it dah cover.
And... i don't know bilalah boleh recover balik jadual tidur macam manusia biasa.
Untuk hari ni sahaja, zizie dah minum dua cawan nescafe. Kesannya, kepala jadi bengap kejap masa test.

Bengap yang rasanya tak boleh nak berfikir.
Kalau fikir je, sakit kepala.
Nasiblah my lecturer nak baca tulisan yang serupa cakar ayam. huhu.

And, kerana time constraint, blogbuster yang zizie dapat terkubur macam tu sahaja.
tak apalah. zizie pun malas nak fikir pasal tu. rezeki boleh dicari :)
ada siapa-siapa yang submit video? hopefully video korang terpilih :)

so, zizie nak rehat dan top up waktu tidor... and be patient for my turn to blogwalk at your blog okay! :D


You Might Also Like

16 comments

  1. tido la zizie..kesian dye jadi zombie.. :) rest cukup2..

    ReplyDelete
  2. Kakk. why u force urself. sakit nanti kita risau tau. em emm, nmpk tak caringnya tu? haha. yeahh study last min sgt masuk. tp tu lah, kepala pun berat. anyway ,all the best sistaa :)

    ReplyDelete
  3. Rest dulu, Zizie... Cover balik tido yang x cukup tu...
    ^__^

    ReplyDelete
  4. wow zizie :) moga2 semua nya flying colour lahhh ye.

    ReplyDelete
  5. haha.. selamat top-up tidu.. moga bangun dengan mata yang dah tak merah :D

    ReplyDelete
  6. jaga diri baik2..tidur kena cukup.kalau tak,nanti cepat tua acane???

    ReplyDelete
  7. you can cover almost 11 chapters in one or two days! hahaha...
    sellau terjadi pada diri sendiri..aduhai :P

    ReplyDelete
  8. Jaga kesihatan yer zizie, tidur biar cukup :)

    ReplyDelete
  9. Saya punya waktu tidur pun dah tunggang terbalik. Sekarang ni baru nak betulkan.

    ReplyDelete
  10. gulp, tiga assignments dlm satu hari, parah tu

    ReplyDelete
  11. semoga segala urusan zizie berjalan lancar.. take care ya..

    ReplyDelete
  12. Sama mcm akak time.study dlu mesti blaja.last minute...

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.