Kami Budak Serigala Yang Besar.

24.4.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!


auwwwww~~~ *koff koff*

after berbakul-bakul perasaan cemburu mendatang tatkala ada bloggers yang update pasal Big Bad Wolf, inilah masanya zizie membalas dendam.. muehehe..

Big Bad Wolf kali ini, ada kelainannya sikit sebab zizie "shopping" dengan blogger HaneulAfiqah yang cantik, Ika.
ingat senang ke nak jumpa dia.. tiga kali buat temu janji, akhirnya bertemu jugak kami berdua.. hee :D

credit to ika for the pictures :)

segan pulak bergambar dengan si cantik ni. hihi..
sebelum jumpa ika tu, habiskan masa dengan berenang di stadium hang jebat dan menghirup secawan nescafe 'o' ais di kedai mamak..
tu pasal mampu grab baju kebangsaan gua je.. hihi :D

dah serupa stalker si ika ni.. hahaha XD
seperti yang ika ceritakan di blognya, bertajuk : Wednesdate with blogger Zizie at The Big Bad Wolf MITC Melaka, perjumpaan kitorang sangat singkat..
tapi, tak apalah. zizie tak kisah sebab ika keluar dengan family dia. 
takkan zizie nak hentak kaki kat situ tak bagi ika balik pulak.. hahaha.

insyaAllah, ada jodoh kita jumpa lagi ye, ika..
double date gitu.. hikhik.

apa yang zizie beli?
beberapa buah buku karya Jodi Picoult dan buttons..
zizie pun macam ika jugak ; tak jumpa buku yang dikehendaki.. :(
tak dapat zizie nak upload gambar dek kerana handphone dah rosak. huhu. :'(
insya Allah waktu terdekat ni zizie akan update tentang Sarkastik Cinta. :)

untuk lokasi Big Bad Wolf seterusnya boleh dilihat di Fanpage BBW.

Teehe :D

You Might Also Like

15 comments

  1. bestnya... adasekotak tak beli? hheee

    ReplyDelete
  2. YEAYYYYY :D

    lepas ni kita dating lagi tau, tak puas semalam dapat jumpa sekejap je, lepas tu jumpa kat bbw pulak, hampehhh dua2 melilau cari buku, bukan dating miahahahaha
    insyaAllah next time kita berjimba2 lagi ;D

    seronok dpt jumpa zizie :)

    cecepat laa ya handphone tu "sihat" heeee :D

    ReplyDelete
  3. sakan yer kakak comel dua orang ni shopping. pes time cha gi book fair ni 2014.. seyess memang rambang tak tahu pilih buku mana ..hehe

    ReplyDelete
  4. aaaa best ye kak :'( kalau kite yang pegi sana comfirm banyak buku yang nak dibeli.

    ReplyDelete
  5. Baru pertama kali tengok macam mana BBW ni. Selalu dengar je. Takde kesempatan untuk pergi lagi.

    ReplyDelete
  6. aaa best nya kak zizie. ninaa dok jauh sgt haha

    ReplyDelete
  7. nampak lemah lembut je Ika tu..:)

    ReplyDelete
  8. a lot of books ! nak jumpa akak zizi jugakk . hihi :D

    ReplyDelete
  9. wah, seronoknya u all.. :) jeles i tau..kikiki

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum zie, bestnya borong buku. tak pernah lagi masuk.. singgah menabung michelin sini~~~

    ReplyDelete
  11. kakkkk, ohmai kak, jeles ni jelesss. pegi tak ajak >.<

    ReplyDelete
  12. jelesss dgn zizie.. :( bestnyee dpt g..

    ReplyDelete
  13. Bestnya adik berdua ni pi borong buku... ^__^

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.