Random Post

5.4.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!


midsem break

hari ini bermulalah mid sem break untuk semester ke-6 zizie..
cuti? there's no holiday for me!
dengan test yang belum berkesudahan, assignments yang bertimbun.
nasib baiklah mak tak kisah bila anaknya tak balik. nak balik rumah kakak pun, rasa kemalasan.
malas nak balik, dah satu hal. kan nanti bila dah balik, malas nak study pulak!

kawan-kawan asyik bertanya kenapa tak balik. okay, sekarang dah jawab. jangan tanya dah.

test

first of all, thank you very much to mister lecturer yang memahami betapa padatnya jadual test kitorang.
dan, atas jasa baik ada subjek yang ditundakan selepas cuti.
tak kurang juga yang memberi hints subtopic yang masuk untuk test. domo arigatou! >_<
dan zizie bersimpati ada kawan-kawan sampai satu hari ada dua test. letih. even satu subjek satu hari pun rasa nak meraung, mengeluh sana sini, apatah lagi bertambah satu.. huhu!

amacam test?
so far, everything is going well. phew~ Alhamdulillah.
after midsem break masih ada dua subjek yang belum ditumpaskan! chaiyok!!

i make some friends. hee :D

menjalinkan persahabatan semasa program EEU.
well, ada yang pernah bersua muka, tapi tak pernah bertegur sapa..
ada yang tak pernah jumpa langsung tapi bila dah buka mulut, riuh sekampung! hahaha..
hopefully persahabatan yang terjalin pada waktu yang singkat tu, terus utuh! :)

dan..
berkenalan dengan beberapa blogger muda.. kak zara pun kira muda jugak.. hehehe..
terima kasih ee sebab masukkan akak dalam group wechat..
kecoh dorang ni.. but, i can feel the sisterhood..
semua benda boleh cerita sebab semuanya gegurl..
siapa mereka? boleh tengok di bloglist geng wechat

spring

amboi.. bukan main lagi zizie tengok di fb, IG (instagram) dan blog pasal musim bunga di Malaysia..
eleh, kat UTeM pun ada tau..


sememehnya muka gua.. haha.

tapi, tetap nak merasa spring di oversea.. feel dia lain sikit. hehe.

soalnya hati


angah pernah cakap, lelaki ni bila dah ada perempuan di sisinya, perangai macam anak-anak...
so, kita kena jadi macam mak-mak..
contohnya, melayan budak comot ni makan..


betul ke? maybe depends kan....?

button follow dah kembali berfungsi

4/4/2014, akhirnya button follow google friend connect kembali berfungsi.. hooray!!
terima kasih kepada para blogger kerana ada yang menyediakan bermacam-macam tutorial untuk follow blog.
tapi, untuk orang-orang yang terpilih macam zizie ni, nak tak nak, kena tunggu button tu okay jugak..
daulat sangat aih.. hahaha..

nota zizie : today, I'll do more blogwalking.. yeehaa!

You Might Also Like

12 comments

  1. heyy akak sayang haha gud lark test :))
    wuu wuu bestnya musim bunga dekat sana

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya mengharungi test2 tu yer. Good luck :)

    ReplyDelete
  3. wah dah cuti mid sem ye zizie.. best le melaka ade musim bunga jugak..heheh..

    ReplyDelete
  4. Good luck for the upcoming tests :)

    ReplyDelete
  5. semoga segala urusan zizie berjalan lancar.. selamat berhujung minggu.. akak menabung libresse, kfc, libresse untuk zizie.. :D

    ReplyDelete
  6. awww rindunya kita zaman belajar dulu... :)

    ReplyDelete
  7. Doiii.. comel nya si comot ni makan.. =D study smart dear.. fuyoooo.. ada mention nama kak zara laa kat situuuu ! Muehehe.. kat groupwechat sume best2 .. haha.. mmg osem dan sporting . Dan comel2 ! =D

    ReplyDelete
  8. Teringat zaman akak study dlu...huhuhu

    ReplyDelete
  9. Bestnya test sambil diiringi lagu perfumes. Ehihi kuikui.

    ReplyDelete
  10. best betul kan sejak button gfc dah berfungsi nihh...hahahaha >_<

    ReplyDelete
  11. ada nama ee dalam post ni. wahahaha. rasa nak menjerit. seronok. k over-acting.
    sama sama kakak zizie yg sempoi gitu ba.

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum.

    Zie..ak nk pnggil ko kakak lah..errk, mau batuk ko nnti,hahaha

    Aku rindu kat adik aku zie.. dia tgh study.. tetiba citer kat sini,haha

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.