Terima Kasih Blogger Kak Tika, Kak Faridatul Syila dan Adda :)

12.4.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

zizie nak berterima kasih kepada tiga orang bloggers ni sebab...

follower 2323

cantikkan nombornya?
follower bertuah tersebut ialah kak Nor Atikah.


jom terjah akak cute ni di http://mynameika.blogspot.com/

follower 2332


follower ke-2332 IP ialah kak Faridatul Syila.


jangan segan silu, terjahlah kak faridatul syila di http://www.faridatulsyila.com/

blog review

dah lama blog IP ni tak direview.
kerana perang wechat (baca di sini), akhirnya blog IP direview.


comel sungguh review (baca di sini) tersebut. thank you adda :)

jom singgah blog adda >> http://in-finitedream.blogspot.com/



*****

terima kasih semua sudi follow dan review IP :D
link sudah diberi, silalah terjah. lebihkan sikit kerajinan dengan follow mereka :)

You Might Also Like

16 comments

  1. Hihi ramainya follower akakkk. (Malu ni malu) kuikui

    ReplyDelete
  2. Memang cantik no follower tu..

    ReplyDelete
  3. Tahniah zie..kemanisan ukhwah tu zie..saling membantukan..

    ReplyDelete
  4. tahniah buat mereka dah tahniah juga buat zafarah.. :)
    singgah menabung sini.. :)

    ReplyDelete
  5. Wahh ramainye follower . Cantik plak tuh no . Heheh

    ReplyDelete
  6. tahniah zizie dan tahniah jugak buat yg bertuah tu. :D

    ReplyDelete
  7. Alahai... termiss sikit je tu... hehe... Anyway tahniah sebab dah ada follower seramai tu...

    ReplyDelete
  8. Keep it up zie!

    Berusaha lagi untuk majukan diri ;)

    ReplyDelete
  9. wahh follower ramai ahh. tahniahh menang dan diriview

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.