10 Tahun Dahulu

13.5.14

Assalamualaikum wbt

Heyyo GG!

tak sangka diri ni dah tua padahal bila tengok cermin nampak baby face aje. hahaha! dan tak sangka dapat bertemu semula dengan rakan-rakan ketika 10 tahun dahulu walaupun di alam maya.


kalau nak imbau kenangan selama 6 tahun zaman hingusan lelelelele, memang tak tertaip. masing-masing dah besar. dulu-dulu, semua orang comot, berkerak-kerak. sekarang, kemain cun melecun, hensem hensem belaka.

ada yang dah berkahwin, ada yang dah bertunang. dan yang paling menyeronokkan, zizie bertemu kembali dengan kawan baik zizie. nak kata terpisah tu, tak adalah tapi lepas arwah mak dia meninggal, jarang dia nak balik ke kampung.

tak sabarnya nak balik kampung, nak reunion dengan dorang semua! Teehe :D

nota zizie : entri serba pendek sebab sakit badan yang amat.

You Might Also Like

18 comments

  1. Best juga tu buat reunion untuk jumpa balik kawan2 lama, all the best :))

    ReplyDelete
  2. Seronoknya bila boleh terjumpa dengan kawan-kawan lama balik.

    ReplyDelete
  3. best dapat jumpe kawan2 lame.. boleh mengimbau zaman selekeh dulu2..hahaha

    ReplyDelete
  4. best akak masih boleh kontek gan member lama akak...member lama wan semua dah ilang ke mana ntah :(

    ReplyDelete
  5. aaa kitorang pun plan nak reunion juga. hihi comfirm best nanti. have a nice day kak! jaga ksihatan tau .

    ReplyDelete
  6. bila dunia semuanya dihujung jari.. musuh ketat zaman dulu pun skrg jadi kawan.. hehe

    bykkan berehat ye zizie. :D

    ReplyDelete
  7. orang kata, zaman kanak-kanak, zaman yang paling indah. kan? hehe

    ReplyDelete
  8. zaman yang paling banyak nostalgia

    ReplyDelete
  9. Seronoknya lebih lebih lagi bila masing masing dah berubah..jumpa semula..banyak cerita..moga lebih erat ukhwah..till jannah..

    ReplyDelete
  10. wahh stay in connected even da lama xberjumpa . hehe .

    ReplyDelete
  11. Rindu pulak masa darjah enam, padahal baru je 2 tahun lepas tapi dah rindu hehe.

    ReplyDelete
  12. best kan dpt jumpe kawan2 ramai :)

    ReplyDelete
  13. Best nye reunion...jumpe reramai...hyk citer, byk ketawe...mengimbau kenangan lalu..ewahhhh ^_^

    ReplyDelete
  14. Bila dapat reunion memang best kan... Mengimbau kenangan lalu

    ReplyDelete
  15. Bestkan kalo jmp ngan kwn kwn lama

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.