Above & Appreciate!

26.5.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Alhamdulillah, nak penghujung bulan May ni, bilangan followers blog ni meningkat.
terima kasih kepada para bloggers kerana sudi follow blog mengarut ni. hihi.

#follower bertuah yang ke-2400 ialah Cik Umie Artoqiemie.




kelakar pulak bila baca blog cik umie. bahasa sempoi ada loghat nogori gitu. kalau korang nak terjah, klik header di atas ye.


You Might Also Like

15 comments

  1. wah,tahniah2!=) ok,done terjah blog diatas...heeee

    ReplyDelete
  2. kita pun da terjah blog nogori kekeke..

    ReplyDelete
  3. Wah ramainya follower Zizie... Jeles la ;)

    ReplyDelete
  4. memang kelakar pon blog umi tu.. santai je berbahasa kadang2 boleh buat bengang..eh. Ke? jangan marah haa...

    ReplyDelete
  5. pun same.. dah terjah ahaha XDD

    blogger comel :)

    ReplyDelete
  6. dah pegi blog kak umie. sempoi je dia haha

    ReplyDelete
  7. Isk..! jelesnye ngan followers bertuah tu. XD

    ReplyDelete
  8. blog org nogori?? wah nak terjah la jap lagi..hihi

    ReplyDelete
  9. tahniah sebab followers makin meningkat.. hee, nak baca gak la blog gajahketawa ni.. hee

    ReplyDelete
  10. Dah ramai dah followers Zizie :)

    ReplyDelete
  11. Untunglag followers ramai! :D
    nak jenjalan ke blog loghat tu la~

    ReplyDelete
  12. nenonenoneno. Wahh gempak lah. Dah 2400 ni. Takleh jadi ni. Nak kejar. HAHAHAHA. Teruskan blogging akak !

    ReplyDelete
  13. ramai nyer follower dia
    tahniah cik Umie :)

    ReplyDelete
  14. saya orang sarawak hahahahaha.. tp campo-campo bahasanya. bertuahnye lahai saya... :P jom tukar2 bloglist terus keh3...

    thanks awak ui! x sangko den.

    ReplyDelete
  15. Mai terjah sini mai. Haha. Bestnya blog dia dpt follower bertuah.

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.