Beauty : Jom Bertopeng

8.5.14
Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

kalau dah ke watson, confirm nak grab whitemask. tapi, beli lepas tu simpan dalam peti sejuk sampai berminggu lamanya.
almaklumlah, tak rajin sangat nak berfacial.

RM 5.99 at Watson

bila dah boring, tak tahu nak buat apa dan hanya sedikit sisa kerajinan yang tinggal, bertopenglah kite...


seronoknya apabila muka berasa sejuk. wee~
Teehe :D

You Might Also Like

21 comments

  1. Em rajinnye zizie bermasker gitu :))

    ReplyDelete
  2. Huhu..lama x wat facial2 ni..dulu sllu pkai putih tlur ja wat mask..hehe

    ReplyDelete
  3. rajinnye cik zizie kite nie berfacial..huhu

    ReplyDelete
  4. Rase nyaman je bila pakai mask ni kan..

    ReplyDelete
  5. Sekali sekala muka perlu di belai jugakan..hehe..cantik luaran., comel dalaman..insyaallah..

    ReplyDelete
  6. zizie! whitemask ni jnis dh ready eh? i mean, terus tempak kat muka? heeee

    ReplyDelete
  7. tak pernah pakai benda ni. boleh try. hee

    ReplyDelete
  8. wah, mesti gebu lepas pakai mask, dulu mama mask muka pakai putih telur je..

    ReplyDelete
  9. macam best je tu, Zizie.. bleh try nanti... sesekali perlu juga belai wajah ni... ;D

    ReplyDelete
  10. singgah sini..wahh..rajin bermasker..iqha pun suka..tapi kadang2 terlupa nak pakai..hehe :)

    ReplyDelete
  11. terkejut ingat hahantu. hihi saje je.kak, comeyynyaaaa. tehehe

    ReplyDelete
  12. best ke pakai menda ni...ahahahaha... curious jugak~~~

    ReplyDelete
  13. hii.kita pun suka pakai mask!!
    boleh baring2 relax, melayan perasaan sambil muka sejuk2 gitu :D

    ReplyDelete
  14. licha suka pergi sasa beli 4keping 10 ringgit. murah dn jimat. hihi

    ReplyDelete
  15. hai , bagus ke pakai mask ni ? ada perubahan ? hehe

    ReplyDelete
  16. Actually skang ni pun teena tengah bertopeng. Guna charcoal yg beli kat daiso. Tapi b4 tu kite tuam muka ngan air panas dulu, then baru pakai topeng.

    ReplyDelete
  17. seronok je tengok org pakai mask macam ni . tp x pernah cuba .hehe.

    Nak cakap ni . anda di tag .
    http://coretanuntukakudiadankamu.blogspot.com/2014/05/liebster-award-by-pha-is.html
    =)

    ReplyDelete
  18. kite pun suka gila guna mask. apalagi kalau tengah badmood or tertekan . >.<

    ReplyDelete
  19. rasa fresh lepas bmasker ni kan.. =)

    ReplyDelete
  20. bermasker untuk menjaga perawatan wajah y kak? terimakasih telah sharing

    ReplyDelete
  21. Akak de masker shiseido ngn kose x terpakai pun

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.