Big Bowl Ice

17.5.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Make a great escape and freeze your mind.



Matcha Snow Ice with Fruits.
Location : Batu Berendam, Melaka ( sederet dengan Dominos Pizza)

Sweetness & coldness can make you forget your problems. For a while. ╮(╯_╰)╭

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

18 comments

  1. Ya Allah..rezeki...rezeki..rezeki tengok je ni..pun boleh..hehe..sekali sekala melayan selera ye zie..salah satu cara positif meredakan stress..ok..terapi tejak..refresh minda.,

    ReplyDelete
  2. Salam.

    Tetiba ak teringat Olaf zie,hahaha

    #Are u having a problem? ;)

    ReplyDelete
  3. sedapnyaaa ziziee :)

    no fon akan nina pm di fb.. hehe

    ReplyDelete
  4. Emmm... Sedapnye... Saya kalah kalau makanan-makanan sejuk nii... Hehe..

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  5. agreeeeee >.< macam sedap je T_T

    ReplyDelete
  6. Apa benda eh ni? Macam ABC ke?

    ReplyDelete
  7. sedapnya zizie!nak jugakkkkkkkkk:')

    ReplyDelete
  8. Lo snow ice? Beza ker dgn ABC? Ni mesti dapat inspirasi dari citer Frozen... let it go..let it go..

    ReplyDelete
  9. kalau makan buah saje lagi sedap kot..hehehe...:P

    ReplyDelete
  10. Nyum2..sedapnyee. terliur akak :D

    ReplyDelete
  11. Hrg ikut saiz ke n hrg nyer brape ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harganya mengikut saiz, topping dan flavor. Minta maaf sebab saya tak dapat nyatakan harganya kerana sudah lupa. Mungkin lain kali insyaAllah...

      Delete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.