ENTRI BERGAMBAR : BBQ bersama Sukarelawan EEU

10.5.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

yeay! entri pasal makanan lagi.. :D
masih ingat tentang aktiviti EEU? okay, entri ni kira rentetan peristiwa tersebut walaupun dah sebulan berlalu. hehe. malam semalam, kami orang mengadakan majlis BBQ. Sebagai meraikan kejayaan kitorang menjayakan program tersebut. (tuan pengerusi, betul tak objektif yang beta tulis ni?)

Even program dah sebulan berlalu, masing-masing masih lagi bermulut puaka. tapi, itu tidak menjadi isu sebab yang penting, ialah MAKAN!




jangan tanya kenapa api tu in blue colour. zizie pun pelik. mungkin kerana faktor waktu malam.
okay, zizie tak larat nak cerita pasal kerenah diorang sebab kalau cerita kan,sampai malam pun tak habis taip. so, silalah menjamu mata dengan melihat kerenah mereka dan sedikit caption yang tersedia.









bersama-sama rakan sekelas yang terlibat..







terima kasih kalian semua untuk malam yang singkat tapi menyeronokkan :)



Teehe :D

You Might Also Like

9 comments

  1. Zizie berbbq pulak yer... Bestnyer banyak aktiviti :)

    ReplyDelete
  2. aktiviti yang best giler punya ni kan..

    ReplyDelete
  3. Hai Kak Zizie ? Laki ramai2 tu ada yang single tak ? hehehehe

    ReplyDelete
  4. lama dah tak bbq. banyak juga aktiviti akak erh. best aaaaa. enjoy gila.

    ReplyDelete
  5. bestnyerrr dia ber'bbq' kan..hehe..nak sikittt :p

    ReplyDelete
  6. Sedapnya berbbq. Hari tu pun saya berbbq juga. Tapi, makan sayur je la.

    ReplyDelete
  7. kakkk!! api kaler BIRU.. huyoohhh

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.