Hello May!

1.5.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Happy Labor Day to everybody..
even though budak sekolah pun bercuti kan.. same goes to us, university student..
hmmm.. tak ada US sangat kot sebab zizie masih lagi bergelumang dengan assignment.



rare! tak pernah nampak lagi kawan-kawan upload gambar berselfie dengan assignments.. hahaha!

know what, I wish I never complete these assignments..
bayangkan, lepas habis satu, bertambah lagi satu..
tapi, tak habis pun, bertambah jugak.. Ya Allah..

kalau tak ada assignment ni, zizie nak balik ke Taiping, jumpa kakak tersayang yang akhirnya dah pregnant..
sekarang dah 4 bulan.. after peristiwa hitam 2 tahun lepas, angah ada la jugak pregnant tapi sekali lagi keguguran sebab datang ke Melaka..
this time, memang jaga betul-betul. tak ada travel ke sana sini dan tiap-tiap hari kena cucuk heparin.
doakan angah zizie tu dapat menimang cahaya mata kali ini ye.

Teehe :D

You Might Also Like

16 comments

  1. heee gud lark with your assignment kak zizie.
    In Shaa Allah angah akak akan pregnant nnti ^-^

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti zizie, zumal doakan angah zizie agar dapat menimang cahaya mata :)

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum zizie..sabar ye..menuntut ilmu juga ibadah..besar ganjarannya tu..untuk masa depan juga..tahniah untuk kak ngah zizie..akak doakan moga semuanya baik baik sahaja..

    ReplyDelete
  4. same goes with me..cuti2 pun ade assignment.. hehe .

    selamat cuti bersama assignment . eh?..hehe.=)

    ReplyDelete
  5. Hai akak. Best tak buat assignment ? Hahaha. Izz doakan kakak kepada akak selamat melahirkan. :D

    ReplyDelete
  6. Wah bagusnya time2 cuti mcm ni lepak library. outstanding student ni XD

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Zie, aku faham, tapi lepas habis suma azab ni, ko akan rindu moment2 ni ko tau, believe me! hahahah

    ReplyDelete
  8. all the best kak. don't give up untuk habiskan assignment tu tau :)

    ReplyDelete
  9. memang rare pon,siap terbaring tepi assignment lagi... haha... 4 ur angah semoga Allah melindungi dia gan kandungannya,aminnn :)

    ReplyDelete
  10. Banyaknyaa dia punya assignment ! hehe. btw, hazy doakan akak awak dapat menimang cahaya mata tak lama lagi =D

    ReplyDelete
  11. thniah utk kak ngah zizie.. :) ehemm selfie ke? comellll.. ^__^

    ReplyDelete
  12. Wahh, sampai senget2 kepala nak siapkan assignment eh. Tapi memang betul pun, selagi bergelar student, kita tak leh lari dgn assignment ni.

    ReplyDelete
  13. pesan kat akak zizie tu makan makanan yang berkhasiat, jauhkan diri daripada kucing, jangan banyak bergerak sangat, buat senaman2 ringan sikit2, apa pun nak buat please hati2...ika doakan semoga dipermudahkan segalanya, amiiinnn amiinnn

    ReplyDelete
  14. Bila dh bergelar student adatlah time cuti pun de assignment...

    ReplyDelete
  15. Semoga angah Zizie selamat sampai melahirkan nanti... selalunya camtulah, kalau pernah gugur, & dapat pregnant lagi mmg kena jaga betul2...
    Selfie dikala byk assignment ye... ;D

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.