Liebster Award - Anis Adnan

24.5.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

nampak gayanya, waktu blogging zizie dah tunggang langgang sebab too much things need to be settled down.. perasaan ni lagi, ditambahkan stress kerja. i means, assignments, project and presentation. sampai badan ni macam tak boleh nak di control. huhu.

okay, this time, zizie nak jawab liebster award daripada anis. anis tepuk tangan tau sebab anis kata, nak tahu sangat pasal zizie. hehe. retis haih~ hahaha.



Why did you start blogging ?
boring. masa tu, zizie jadi baby sitter untuk anak sedara zizie. bila si aqif tido, zizie boring tak tahu nak buat apa. so, memula merapu la kat blog lepas tu, makin lama makin tegar pulak dengan blog.

What your favourite colour ?
tengok blog la.. of course biru.. hehe.

Do you like reading? list fiction book you like.. 
zizie suka karya hlovate. tengah mencari nak buat collection. hehe. sekarang nak mencuba karya Jodi Picoult pulak. macam best aje.

What thing annoyed you much? 
sebelum ni dah jawab untuk soalan daripada blogger lain. so, zizie bagi benda lain la pulak. almaklumlah, perempuan ni cerewet kan. hehe. zizie cepat annoying dengan orang yang pandai pinjam barang orang tapi tak reti nak bagi balik. tak ada sesape suka kot orang macam ni. hehe.

You cry when...... 
bila dah marah sangat-sangat! bila dah reda, orang lain suruh story, sambung nangis balik. sampai orang pernah cakap kat zizie, "banyaknya air mata kau". huhu.

What do you dislike about blogging? 
hah! banyak! haha.
satu, spam email kat cbox dengan ruangan komen.
dua, nak komen pasal entry yang kita tulis, tapi ditulisnya dekat cbox. kan, nanti zizie buang jugak cbox tu! *marah ni*
tiga, perangai orang main follow unfollow. tak tahu apa motifnya. huhu.

How many your current follower now? 
masa zizie tengah tulis, 2397. baru je ada sorang unfollow blog ni. aduhai.

What your favourite food? 
udang sambal petai & teh ais. tetiba teringin nak makan laksam buatan mak zizie.


Which state are you from?
Terengganu. Hihi.

What the best place in your state? 
zizie tak habis pusing lagi negeri kelahiran zizie ni. pulau perhentian salah satu destinasi yang zizie nak pergi. hehe.

When is your birthday?
semua ambil calendar masing-masing. sila catat ye. zizie lahir pada sambutan hari malaysia. hihi.

nota zizie : zizie nak buka exchange bloglist ni. siapa nak exchange, letak zafarah.blogspot.com dalam bloglist korang dan drop comment atau di cbox sebagai pemberitahuan. zizie akan cek dan letakkan semula link blog korang di ruangan bloglist. lai lai lai.

You Might Also Like

9 comments

  1. Semoga dipermudahkan segala urusan Zizie :)

    ReplyDelete
  2. Tepukkk tangan ntuk zizie.. wink.. wink ! =D

    ReplyDelete
  3. Saya tak pandai makan petai. Sedap ke petai?

    ReplyDelete
  4. owh orang Tganu ea
    akak suka pergi sana
    akak suka sangat Marang :)

    ReplyDelete
  5. Bestnya laksam. Teringin. Dah lama tak makan :D

    ReplyDelete
  6. birthday akak time hari malaysia? waaaa hahaha :P terliur tengok gambar tu >.<

    ReplyDelete
  7. hihihi..thanxxx zizie comelll.. akhirnyee anis tau zizie lahir 16 sept kan? bulan yg same anis lahir jugak..huhu anis nak laksam? nanti anis dtg terenganu ye..hihi.. wah suke petai ye.. anis baru je suke makan petai..hihi.. wah suke nangis?? kite geng jugak..hahahha.. so moral of the story...ecewahhh... kite banyak yg same.. anis tepuk tangan.. :)

    ReplyDelete
  8. Anis Adnan, tapi bukan saya. Hahahaha. Kak @Anizz Annisa rupanya.

    ReplyDelete
  9. oo...zizie orang ganu ke..heee...sepantai timur le gini=) tak pernah lagi p pulau2 ni semua....huuuu

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.