Liebster Award - Kak Aisya

22.5.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

pertanyaan daripada kak Aisya


Warna favourite anda dan nyatakan kenapa.
biru macam blog ni sebab biru nampak damai. :)

Kelebihan yang ada pada diri anda yang mungkin tiada pada orang lain?
aduh, dah macam soalan interview. hehe. entahlah kak aisya. huhu.

Perkara yang paling pelik anda pernah lakukan?
kalau lepaskan tension after exam kat atas rooftop, kira pelik tak?

Movie atau novel yang paling bosan pernah anda tonton / baca?
dua-dua ada.. movie yang cerita johan dengan zizan main jurus silat. tak ingat dah tajuk dia. entah apa-apa!
novel pun zizie tak ingat tajuk. cerita pasal perempuan tu trauma kena rogol dengan orang jahat sampai hilang masa hari pertunangan dia. bosan gila sebab jalan cerita klise.

Perkara yang menjengkelkan anda?
zizie suka dengar pengalaman orang tapi zizie annoying dengan orang yang membangga diri tak tentu pasal. especially bila dia buat muka bangga dengan hidung kembang dan naikkan kening dia. erk.

Hadiah paling best paling sweet anda pernah terima?
a ring.

Umur blog, berapakah?
dah 4 tahun 2 bulan cenggitu.

Routine blogging anda bagaimana?
biasanya, zizie start type after isyak. kalau tak pun, masa tengah free sementara tunggu kelas seterusnya.

Cuba explain sikit mengenai URL Blog anda tu.
zafarah ni gabungan antara nama zizie dengan my parents. bukan nama zizie pun. mihmihmih.

Pendapat mengenai blog saya?
blog kak aisya kemas dan cantik. tulisan dia pun okay. siapa yang tak nampak apa kak aisya tulis, mohon beli spek la.. hehe.

Kekurangan pada blog saya yang perlu diperbaiki?
cer letak gambar zizie, confirm famous blog tu.. hahaha. gurau je :P okay dah kak. tak tahu nak komen kekurangan apa dah.


nota zizie : yang tag zizie, jangan sedih2 tau. zizie tengah nak reply ni. sabar ye.

You Might Also Like

10 comments

  1. Fuh suka duk atas bumbung ya... Cari kedamaian yer :))

    ReplyDelete
  2. part yg menjengkelkan tu sama lah kak. annoying gila. hahaha

    ReplyDelete
  3. nama commercial gitu kan zizie=)

    ReplyDelete
  4. Uui umur blog dah 4 tahun.. kalah kawe ehh. Kawe punya baru 3 tahun.. adehh..

    ReplyDelete
  5. wahh pergi rooftop terus . syok2 :D ehehehe .

    ReplyDelete
  6. Ooo.. gabungan nama. Patot laa heran napa mcm jauh nama zizie ngan zafarah tuuu.. =)

    ReplyDelete
  7. Saya pun suka warna biru juga.

    ReplyDelete
  8. ouuuhhh...sekarang wan baru tau kenapa nama blog ni zafarah... ihihihih

    ReplyDelete
  9. ohh dah 4 tahun rupanya kak zizie berblog, wuuu wuu! keep blogging kak :D

    ReplyDelete
  10. ooo baru tau apa maksud zafarah tu. hehe..

    dulu time matriks selalu buat. lepak kt rooftop dgn member2.. bila dah stress mengadap buku aje. hehe

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.