Liebster Award - Kak Zura

20.5.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

yeay! minggu ni minggu liebster award. zizie jawab soalan sampai muntah dan korang bacalah sampai muntah. haha.

soalan daripada kak zura atau kak boo. dikenali juga sebagai kak najwa latipah. haha!


Describe about yourself.
simple but difficult. hee. zizie simple je orang dia. layan je apa yang orang cakap. tapi, kalau dah mood angin semacam, pujuklah sampai zizie okay. haha.

What kind of things that annoy you a lot.
zizie cuma tak suka orang sentuh barang zizie especially laptop and handphone. kalau nak guna, letak la balik, ini tak. sampai kita yang kena mintak balik.

If you had one wish, what would you wish for?
impian setiap anak di muka bumi ni : nak senangkan my family.

What is your favourite food?
udang sambal petai.. ya Allah.. tempting~~~

Got any phobia? Check here Phobia List.
I am a Xenophobia (fear of strangers or foreigners). but in my case, more to strangers.

What will you do if you feel lonely?
blogging. tengok movie. baca buku.

List 5 things that you love.
my laptop, greeny.
handphone.
mp3 player.
food.
teh ais. hihi.

What do you think about me?
kak boo seorang yang sporting. macam zizie. hahaha. nak jugak tu.

Your favourite colour. Why?
biru macam blog ni sebab warna tu nampak damai.

Describe about your best friend.
bestfriend daripada kecik - lemah lembut. sesuai sangat jadi nurse. hehe.
bestfriend daripada asasi - gila. seriously, dorang gila. haha.

Thing you worth?
secara amnya, segalanya dalam hidup zizie.

You Might Also Like

11 comments

  1. Baru pertama kali dengar Xenophobia

    ReplyDelete
  2. zizie aka nora... nak bagi bintang kat entry ne blh x? hehee... tengkiu jawab tw... dah tw serba sikit pasal nora :P oyaaa, nnt ai dtg g kl kita blh dating kat mna2 tuk makan udang sambal petai... my fav food also 2... hahahaa xoxo

    ReplyDelete
  3. Banyak juga kena tag dalam Liebster Award yer Zizie :))

    ReplyDelete
  4. perghhh...perghhh...hahahaha...seronok menjawab? :D

    ReplyDelete
  5. eh eh, boleh pulak selit teh ais dekat situ. hahaha

    ReplyDelete
  6. amboihh..sedapnya udang sambal petai..:p

    ReplyDelete
  7. singgah dari blog syira lokman..:)

    ReplyDelete
  8. suka jawab soalan nie kan? haha :D the best la jawapan kak zizie. simple dan isi yang padat. sy suka. :)

    ReplyDelete
  9. Aipsss.. kak zara masi bhutang lg liebster award ni.. huhu

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.