Liebster Award - Yaya

19.5.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

first of all, terima kasih kepada mereka yang tag zizie dalam liebster award. insyaAllah, zizie akan jawab perlahan-lahan tetapi, zizie takkan tag orang lain, buat soalan dan hanya menjawab dalam bahasa melayu. minta maaf awal-awal ya, busy sikit. hehe.

sebagai pembuka, zizie nak jawab pertanyaan daripada Yaya yang masam. hehe.


Describe about yourself ?
sengal. sebab zizie seorang yang kuat menyakat kawan-kawan yang zizie rapat dan nanti dorang gelak-gelak sambil komen, "hang ni sengal la peah!".

Do you prefer have a iphone or public phone ? haha
sebagai orang yang boleh tahan gila gajet, siapa tak nak iphone dek non oiii.. hahaha.

Who people do you love so much and why ?
Family. sejauh mana pun zizie dengan dorang but bila nak mintak comfort kan diri serba tak kena ni, my family will come across in my mind. menangis kenangkan nasib pun terbayang wajah family.

Who is your favourite teacher or lecturer ?
My lovely ANGAH! yes, she's a teacher. dia sempoi baq hang siap boleh buat loan lagi dengan dia. hehehe. kalau yang pernah mengajar zizie, tak ada yang spesifik sebab zizie ni tak famous dalam kalangan guru atau lecturer. hehe.

Do you have secret admirer ? hehe
gua tak femes, so no secret admire. ke ada? hahaha.

The most song you play again and again until you feel boring with that song ? haha
yang selalu jadi mangsa, lagu-lagu bruno mars. lagunya sedap tapi lima kali dengar, rasa bosan pulak. hehe.

The best moment in your life ?
masa darjah enam. masa tu, zizie raih baaaanyaaakkk award sampai abah tersenyum menampakkan pipi chubby-nya. hehe.

The thing that you really want to do in your life ?
banyak! sampai takut pulak nak bagitahu. hehe.

What type of laptop do you use now ?
greeny ai brand ASUS.

Tell me the type of your future husband ?
malas la nak memilih. haha.

Honestly , describe my blog ? heheh .
yaya punya blog simple je dan semuanya dalam keadaan teratur. itu yang penting :D keep it up yaya.

You Might Also Like

16 comments

  1. Kita pun teringin nak iPhone. Hehe

    ReplyDelete
  2. kite pn nak iphone gak T_T entah2 akak ada secret admirer tak? hihi :P

    ReplyDelete
  3. kann. sape taknak iphone.
    hehe

    ReplyDelete
  4. ololo..kuat nyakat zizie neh=)

    ReplyDelete
  5. "malas la nak memilih" hahahaha lawaklah ayat ni

    ReplyDelete
  6. Zumal pun ada lagi Liebster Award yang belum siapkan nie... Busy sangat :)

    ReplyDelete
  7. saya ditag lagi. sabar je la. tp sy sporting punya..

    ReplyDelete
  8. hahahahaha , yaya yg masam ! cehh . haha . thanks kak sebab sudi menjawab :D mana taw kot akak ada secret admirer kan . hehe . kang memilih sgt bakal suami kita payah jgk . bukan semua ciri2 yg kita nak blh dpt . hehe . btw . sayang kak zizie masam hangit :* haha

    ReplyDelete
  9. Ho ho.. dah lama tak dengar org guna perkataan 'sengal' utk describe someone. Lama gilo kawe dok Sabah wehh!

    ReplyDelete
  10. Tgk jwpn zizie pn tau zizie mcm.mne

    ReplyDelete
  11. haha soalan kak yaya sengal
    opkoc la nk ipong

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum.

    Hurmm..setelah dianalisis..kome bagi jawapan selamat2 je suma zie,hahaha

    #Eh, kita pun pakai ASUS gak ;)

    ReplyDelete
  13. Iphone, uh ohh. Teringin nak pakai. Hahaha.

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.