Sponsored Ticket

31.5.14

Assalamualaikum wbt.
Heyyo GG!

Tak sempat nak blogwalking di blog rakan-rakan semua. Mentang-mentang dah penghujung sem, tudia hujan assignments & projects. sekarang dah masuk mode study week.

Kemain tajuk sponsored ticket. Padahal, tiket bas je pun. Hehehe. Jangan marah ye ;)


Since angah dah preggy and this time dah bertahan selama 5 bulan, so angah tak dibenarkan travel. Kesian my akak kecik ni cuti sekolah pun, tak dapat balik kampung. So, she keep asking me bila nak datang ke Perak.

Dengan menggunakan mandat adik perempuan yang bongsu, dapat juga gua pow si Angah ni.





Hehe. Kitorang memang cenggini. Satgi tengoklah dah bersua muka, silap hari bulan, zizie yang kena bahan.

Dah lama tak travel jauh-jauh, rasa berat hati dan malas jugak. hopefully, perjalanan zizie baik-baik sahaja.
Teehe :D

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

15 comments

  1. Untunglah org tuu..dapat sponsored tiket. Huahahahaha XD

    ReplyDelete
  2. Tu dia, dah start speaking, kawe pun rasa mcm di luar negeri :D
    Apa-apa pun teknik menarik guna title 'sponsored ticket' utk tiket tu.. Hmmm.. bijak bijak...

    ReplyDelete
  3. Ingatkan tadi tiket bola. Hahaha. Terkena sudah. Ok what dapat tiket free. Jimat duit. Hihi. Akak dalam perjalanan ke ni ? Take care akak sayang. Jaga diri baik-baik. ^_^

    ReplyDelete
  4. wahhh ticket free!! awesome... wan suke semua mende free... ahahahahaha

    ReplyDelete
  5. Untungla. Balik mano tu? Kelate ko? hehehe
    Normal la nak hjun2 sem, final dah dekat so kerja belambak kena siapkan. huhu. Anyway good luck for your final exam dear :)

    ReplyDelete
  6. ingatkan tiket terbang ke luar negara buat saspen je!

    ReplyDelete
  7. Owh Zizie nak jalan2 kat Taiping lak yer :))

    ReplyDelete
  8. Have a safe ride there.. ticket free untunglah kan? haha

    ReplyDelete
  9. ingatkan tiket ape lah tadi. kot2 la tiket g brazil tengok world cup ke. haha

    ReplyDelete
  10. bestnya dpt tiket free. jimat duit~

    ReplyDelete
  11. slmat pergi dan balik.. dh lama tak pi lake garden :)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.