Thursdate At Seoul Garden

9.5.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

amboi.. minggu ni cik zizie kerja makan aje. hehe. malam ni pun, cik zizie makan lagi. Alhamdulillah, rezeki kan :)

hasil daripada date yang lepas, the girls nak anjurkan makan-makan pulak. adalah dalam sekali ditangguhkan sebab last week, zizie busy and hectic with assignments. ala, kalau korang ingat, yang zizie selfie with assignemnts.. haha! so, akhirnya minggu ni dapat dilunaskan apa yang kitorang plan.

Kali ni, jemaah kitorang kurang seorang sebab beliau ada sedikit masalah. huhu. takpe. masalah yang datang tanpa dipinta kan.

daripada nak makan api-api, bertukar kepada chucuk chucuk dan akhirnya bertukar dan sampailah kitorang di Seoul Garden, Mahkota Parade. zizie dah pernah ke sana sekali. boleh baca di sini. Yang budak berdua ni pulak, yakin aje Seoul Garden tu kat first floor. zizie hanya mampu gelakkan dorang sahaja. "weh, seoul garden ground floor la!".


confidence level mesti mahu tinggi kan korang ;)

jadi, inilah sajian yang dilahapkan oleh kami bertiga..


jangan tamak sangat. makan pun bertiga dan malam tu, zizie pun tak makan banyak sangat. dorang berdua jela yang happy giler semacam tengok daging banyak-banyak. hahaha.


i love you girls.. hihi.
tengok, happy giler kan dorang. rasanya, instead of makan, melayan kan kerenah dorang aje lebih. yang si baby asyik nak tambah daging atas grill, yang si ayu asyik mintak tambahkan kuah dalam mangkuk. takpe. sayang kan korang punya pasal. haha.


hati ni pun rasa gembira apabila melihat sahabat kita gembira. apatah lagi kalau kita yang menggembirakan mereka. bertambah rasa bunga di hati ini.


tapi, memeningkan kepala bila dorang dah naik gila. haha. bayangkan si ayu ni memang racer la. kita suruh bawak slow, si baby ni tak kasi, "laju lagi! laju lagi ayu!". Ya Allah, boleh keluar balik apa yang aku telan.. huhu.. behave perut. behave. :D

Alhamdulillah, tiada berlaku pembaziran walaupun tak larat nak habiskan semuanya. Usai makan, kitorang ke FAMESA pulak.. apa tu? tunggu next entry ;)
Teehe :D


You Might Also Like

18 comments

  1. bestnya dapat outing dgn kawan kan kak? dapat juga buang stress. hihi

    ReplyDelete
  2. Ahaha..mkn adalah salah satu kebahagian jugak tau zie mihmihmih

    ReplyDelete
  3. Sedapnya makan Seoul Garden :D

    ReplyDelete
  4. kakkkk, why akak selalu post pasal makanan ni. huwaaaaaaa jelesnya lahai >.<

    ReplyDelete
  5. bestnya dpt mkn kat seoul garden smbil enjoy dgn kwn2 :D

    ReplyDelete
  6. It's my dream for visit Seoul...

    ReplyDelete
  7. Happy semuanya...
    Selfie dah tak tinggal tu... ;D

    ReplyDelete
  8. Wow aktiviti makan2 je yer. Best la gitu :)

    ReplyDelete
  9. best kan! makan daging banyak2. balek umah pening haha pergh:D

    ReplyDelete
  10. Bestnya makan2. izz tak pernah lagi merasa seoul garden ni. hahaa

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah meriah rezeki zizie dengan kawan kawan ye., moga silaturahim kalian erat terjalin..amen..

    ReplyDelete
  12. wah...muka happy je masing2 siap berpose dengan garfu bagai...hahaha...untung lha ada kawan happening :D

    ReplyDelete
  13. next week iqha ni iqha g melaka,,wahh,,boleh lah singgah seoul garden ni.. :)

    ReplyDelete
  14. tak pernah makan kat seoul garden lagi.. macam sedap je tengok org makan..huhu

    ReplyDelete
  15. waasahhh zizie.. meriah nmpk ! =D

    ReplyDelete
  16. amboi.. mesti kekenyangankan korang semua ni, mama tengok kemain sedap lagi..

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.